Nincs itthon normális kaja napok óta ez normális?
Kicsit katasztrofális a helyzet, hogy semmi kaja sincs ebédre..Hűtő üres, vaj meg néha szalámivan.. Nem vagyunk annyira szegények h ne lehetne mindennap ebédre valamit csinálni.. és mégsincs semmi, vajas kenyér szalámival kb a kaja mindennap.. ebéd este vacsora.. Vagy tejfölös kenyér.
Keresetem nincs, én nem tudok bevásárolni, itthon nem tudom azt mondani h vegyél már valami kaját... eleget mondom h ma sincs semmi kaja.. Valami tipp ?
Ha közel laknàl hozzàm küldenék egy kis nokedlis pörköltet.
De te most csalàdtag vagy? Nem értem gyermek vagy, vagy férj, feleség?
Vazze!!
Ha már 19 éves vagy, TE IS TEHETSZ RÓLA !!
Szegényke.
Küldök fénypostán neked Túrógombócot!
Szüleid munkanélküliek? Vagy nagyon sokat dolgoznak?
Ha hideg kaja van, akkor valószínűleg van miből kaját venni, csak nincs aki megfőzze. Nem tudom hány személyes családban élsz, és hány éves vagy. Esetleg felajánlhatnád, hogy a vajas kenyér/szalámi kombó helyett szívesen főzöl valami egyszerű, de mégis csak meleg kaját.
Az, hogy ez szégyen-e, vagy sem, azt a kérdésedből nem lehet megállapítani. Szerintem nem szégyen, csak unalmas és drága.
Ha nincs rá keret, akkor nem szégyen...inkább kellemetlen. Viszont, ha van rá keret, csak lusták rá, nos akkor szégyen, de rengeteg receptet találhatsz a neten. Irány a konyha!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!