Nincs itthon normális kaja napok óta ez normális?
Kicsit katasztrofális a helyzet, hogy semmi kaja sincs ebédre..Hűtő üres, vaj meg néha szalámivan.. Nem vagyunk annyira szegények h ne lehetne mindennap ebédre valamit csinálni.. és mégsincs semmi, vajas kenyér szalámival kb a kaja mindennap.. ebéd este vacsora.. Vagy tejfölös kenyér.
Keresetem nincs, én nem tudok bevásárolni, itthon nem tudom azt mondani h vegyél már valami kaját... eleget mondom h ma sincs semmi kaja.. Valami tipp ?
akkor ezek szerint anyukád otthon van akkor lenne ideje vmit összedobni. Krumplis tésztát,Paprikás krumplit...
amihez az alapanyagok nem kerülnek sokba.
Persze. Nem kell feltétlenül húst-húsal enni.
De a szervezetnek szüksége van normális ételre.
16:52 vagyok
Biztos megjött neki :D Bocs...hülyén és szemét mód hangozhat, de lehet, hogy ez van. Vagy valami problémája van. Depressziós esetleg, akár a munkanélkülisége miatt is. Kérdezd meg, hogy mi a franc baja van napok óta, hogy ennyire elhagyja magát és a feladatkörét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!