Szerintetek, mennyire normális az ha 17 éves lányt tilt az apja, és nem engedi hogy ő döntsön a kapcsolatáról, a barátairól. Mindent helyette akar meghatározni? Egész nyáron sehol nem voltam. Itthon feküdtem csak. Szerintetek is jó nyári program?
Nem normális, de én is részrehajló vagyok, mert még soha nem féltettem senkit, és kétlem, hogy képes vagyok rá.
Egyébként meg ha felelnem kellene valakiért, károsabbnak tartanám az állandó bezártságot és annak következményeit minden más lehetséges veszélyforrásnál.
Nem...
Nem jó program..
Közöld az apáddal, hogy egy kibszott nagy lúzer, mert még arra sem képes, hogy elmenjen veled biciklizni, vagy tollasozni, vagy görkorizni.
Ezek nem olyan őrültnagy vagyont igénylő dolgok.
Csupán figyelmesség, és szeretet, a másik társaságának igénye..
ma 21:13
Te pont az a típusú ember vagy aki még a szomszéd utcában sem járt, nemhogy borsodban.
Huhogtak nekem állandóan, hogy újpest ekkora gettó meg akkora blabla bla.
Most itt lakom és simán kimegyek az utcára este 9 kor, 11 kor, de még éjjel 2 kor is.
A kutya nem foglalkozik a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!