Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mai világban ez normális?

Mai világban ez normális?

Figyelt kérdés
próbaidőre mentem egy céghez és a vezetőnek szimpatikus voltam stb, ezért hívtak egy próbaidőre, ahol végül nem derült ki a teljesítményem ugyanis az ott lévő kollégák akiket nem ismertem elsőnek néhány jelezve a csoportvezetőnek vagy kiknek hogy kellemetlen a szagom vagy büdös vagyok, ami tulajdonképpen nem lehetett olyan vészes, csak a kényesség az határtalan, majd következő napkor bejöttem ismét, már már túlzásba véve nagyon figyeltem nehogy kellemetlen szagom legyen és nem is volt, de erre hivatkozva elküldtek merrt nem tudnak eegyüttműködni velem...wwhat?? néhány kicsi csíra miatt akiknek valószínúleg nem voltam szimpatikus..stb

nov. 7. 18:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Máskor fürggyé le!
nov. 7. 22:39
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Mindig is normális volt.
nov. 7. 22:42
 13/28 anonim ***** válasza:
58%

Hú kolléganőimnek volt egy ugyanilyen sztorija. Szegény srác irdatlan kövér volt ami miatt a tetőtéri irodában borzasztó izzadt és büdös volt. A kolléganők nem tudtak megmaradni a szagában, szóval egyik kolléganő fogta magát és bemenet a főnökhöz, hogy vagy a srácot küldi el vagy ő nem fog holnaptól dolgozni. A főnöknek a kolléganő munkája volt a fontosabb, úgyhogy a srác ment.

Amúgy én mindkettőjüket sajnáltam, egyikőjük sem tehetett a helyzetről, de én sem lennék hajlandó férfi testszagban dolgozni.

nov. 7. 22:55
 14/28 anonim ***** válasza:
29%
Napi skizofrén
nov. 8. 04:20
 15/28 A kérdező kommentje:

8/14 azt sem tudod miről van szó, csak annyit, amit látsz. írásomat. az egod neked (nagy) van, hogy azt hiszed ennyi után ismersz is. Azt sem tudod, ki vagyok ember :) Majd én eldöntöm, hogy nekem mi a jó, kis okoska.....

Ne kommentáljon ide senki most már, szerintem jött néhány válasz. Köszönöm. felesleges ezt tovább beszélni. pontosan úgy se tudja senki se miről van szó.

mellékesen én is érzékeny vagyok illatokra, szagokra stb.. és nagyon sok mindent látok az életben. Tehát nyolcaska nagyon is értem a világot. a normális oldalát. ami hangsúlyban volt az a második nap mikor bementem újra és várakozás után hosszú utazás után is jelzik a tegnapi dolog miatt tulajdonképpen menjek el. akkor hívjanak fel és nem megyek. mert tuti tudták előre a szitut. Máshogy tervezem be a napomat.. ennyi.

9-es: Értelmezd az írásomat, ami valóság alapú, de mellékesen a te állításod sem feltétlenül igaz. :) Köszönöm. Szép napot!

10-es Kedves hát kérem, azokat sem bírjuk, akik feleslegesen kommentálnak. :) csak úgy mellékesen megjegyzem a te egy mondatodban is van hiba. Legyél pozitív és ne mindig a hibákat keresd. Köszönöm. Szép napot!

nov. 8. 06:18
 16/28 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk van egy ilyen ember, aki néha annyira irdatlan büdös volt, hogy szagcsíkot húzott maga után. Egy darabig voltam vele egy irodában ahol ráadásul volt még 2-3 ember rajta kívül is, egyszerűen borzalmas helyzet. Többször jelezték a feletteseinek, hogy ez így nem mehet tovább, el is beszélgettek vele erről nem is egyszer, de ideiglenes változások utána ugyanúgy visszatért minden a "bűzös állapotba". Szerencsére én már nem vagyok vele egy helyen, de ha néha be kell mennem az irodába akkor az rohadt kellemetlen élmény, mert maga a helyiség is átvette ezt a szagot.

A fazon amúgy fos alkesz, aztán amikor nagyon lecsúszik, kezd el rohadt igénytelenné válni. Amikor kicsit összeszedi magát, akkor normalizálódik a helyzet.

De mennyire gáz már, hogy felnőtt embereknél ilyen előfordul, hogy ilyenekről kell beszélni.

Amúgy nagyrészt itt nem az embernek van konkrétan szaga, hanem mondjuk a ruháinak. Szinte mindig az a helyzet, hogy büdös, mosatlan ruhákban jár be dolgozni és hiába fürdik, használ akármennyi dezodort, parfümöt, a ruhákból árad a testszag valójában. Ehhez meg az is hozzátartozik, ha még ki is mosná normális a ruháit, az otthona is valószínűleg annyira bevette az áporodott szagokat, hogy ez sem segít. Szóval itt legtöbbször az élethelyzet és a lakhatási körülmények miatt vannak problémák...

nov. 8. 06:26
 17/28 A kérdező kommentje:

13-as én megértem igen. Én mondjuk kövér közel sem vagyok. És büdös sem voltam.. 20 emberből kb 4 ember jelzet valami csoportvezetőnek, hogy kellemetlen a szagom. mint ahogyan írtam én is érzékeny vagyok illatokra, szagokra.. mikor leszögeztük és én is leszögeztem, oké nem jön létre a szerződés, nem dolgozom itt. a vezetővel szeretnék beszélni.aki azt se tudta mi van..mert ez nem az ő feladata. ok, megértem. mindent megértek. én egyik olyan ember vagyok aki túl könnyen átérzi az emberek érzéseit és megértő vagyok, mindig. másodjára mikor mentem be se tettem a lábam,már jelezték menjek el.ezzel az indokkal. a másik gyerekes dolog, hogy legyeztem magamat egy papírral, s tulajdonképpen utasított a vezető helyettes hogy ez nem ide való...éppen hogy kicsit legyeztem magam. közben meg ő a tollal játszott-.... ha valaki példát akar mutatni, vagy utasít valamire, akkor tegye normálisan és ne csináljon ugyanolyan dolgot mint a másik, akit leszólt valamiért.

De mivel ti sem ismertek engem és pontosan nem tudjátok miről van szó, így ennyivel le is zárom az itteni ezzel kapcsolatos témát!

Köszi a kevésbé értelmes válaszokat is! Szép napot!

nov. 8. 06:35
 18/28 A kérdező kommentje:

16-os abszolút.

neked még válaszolok. egyik értelmes válaszod :)

első próbanapon mikor bementem, s haza küldtek... (bár akkor se lehetett akkora kellemetlen szag, de akkor még el is hihettem a dolgot) kabátom nem tudom mikor volt kimosva,s olyan naciban voltam (abban utaztam) amiben sokat sétáltam tehát elhihető volt. (mondta menjek haza, s keszülj el gyere vissza, ami oda vissza 2 óra)mondom ember ez nem így működik, biztos nem jövök, nem tudok vissza jönni, ha most elmegyek, de egyébként hoztam váltó nadrágot. átveszem és akkorlehet jobb... de a kabátomat hozta fel ammi mondjuk a sarokban van felakasztva, többször megszagoltam...semmi.. okéé picit elérzékenyültem is ezen...mert én is érzékeny vagyok ezekre, na meg az emberi egora. ugyanis, ha annyira bűzös lettem volna...automatikusan orromhoz veszem a kezem (legalábbis én, ha érzek ilyet) ...nem dohányzom, nem iszok. kb sose iszok... fürödni meg alap, főleg, ha ilyen napra megyek vagy bárhova megyek...

A szobámban éjszaka nyitott ablakkal van. szellőzik. amit mondtam ott is, szülők energiája ami ragad rám, de ennél többet amit én teszek energetikailag nem tudok tenni, a higiéniára meg figyelek, ahogyan a belső tisztulásomra is. következő napon van a hangsúly. mindent kimostam, de természetesen nem abba mentem. a nadrágot is úgy vittem, hogy átveszem. így is lett. 1 órás utazásnál én nem vagyok abban a nadrágban, amiben egész nap lennék. (nem ismerik a rutinjaimat, és nem is ismertek csupán ítélkeztek kb 1-2 óra alapján, mert annyit voltam bent próbaidőn)..

és amit láttam, igen is a mentalitásuk alacsony. elvileg őszinte embereket keresnek oda...nem ezt tapasztaltam..miután leszögeztem, hogy oké nem jön létre a munkaviszony..vissza mentem cuccaimért a nem kiszellőztet szobába és megkérdeztem egy lányt büdös vagyok? csak ártatlan szemekkel nézett... nagyon őszinte... egyébként ilyesmi dolgokat még viccesen is lehet közölni szemtől szembe, ha oly annyira igaz lett volna az én esetemben..:)

majd aki szimpatikus volt sráctól is kérdeztem...ő válaszolta, megfelelően ő nem érzi. köszönöm. mondjuk ő sem mert válaszolni erre, de mondtam neki. Igen nem talán? tök mindegy mit mondasz nem jövök ide dolgozni úgy se...ennyi. Én tudom az értékeimet, milyen a valódi teljesítményem és én tudom ők vesztettek, hogy ennyi után elküldtek :D

nov. 8. 06:55
 19/28 A kérdező kommentje:
+ gyúrós csaj vagyok, egészséges életmóddal..
nov. 8. 06:56
 20/28 A kérdező kommentje:

Olyan kommenteket szívesen fogadunk, amik hasonló esetek :)

DE értelmetlen válaszokat nem kérünk, ugyanis alap dolog a fürdés, ezt én is tudom, s minden normális ember..

nov. 8. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!