Ma voltam munkaügyi központban.3 és fél órát várakoztam, normális ez a mai világban?
Nem tudom jó helyre írtam e a kérdést.
Már nyitásra ott voltam, igaz 50en előttem álltam a bejárat előtt. Mikor nyílt az ajtó kb 20-30 ember mindenkit fellökve belökte magát az ajtón! Még egy mankós nőt is fellöktek! Jó erről nem a munkaügyi központ tehet, de végülis aki tudja mennyi a várakozási idő, az rohant be, de attól még tirpákok voltak. Felnőtt férfiak, nemhogy a nőt előre engednék, még befut eléjük.. na mindegy, nem ez a lényeg.
Mai világban, mikor már minden elektronikusan intézhető, legalább időpont foglalást kitalálhatnának, legalább annyit, hogy a 8-9, vagy 9-10-es időszakba esek e bele. Régebben volt, hogy zárás előtt egy órával mentem, akkor meg az ügyintézőm már haza ment! Kaptam másikat..
Mit gondoltok erről?
Én is úgy terveztem, hogy sokáig fog tartani, de azért a 3 és fél óra kicsit sok volt.
Az tényleg érdekes, hogy elvileg nincs munkájuk, mégis nagyon siettek.
Persze, hogy van munkanélküliség, talán azért mondják, hogy nincs, mert most van a közmunka. Amiről inkább el sem mondom a véleményem...
Az utolsó kötekedő válasszal meg nem tudom mit kezdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!