Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miben változtatta meg az...

Miben változtatta meg az életed a jó fizetés?

Figyelt kérdés

Nettó 1 millió körül keresek, mindig is ez volt a célom, hogy minimum ennyi legyen, bár sosem hittem, hogy tényleg sikerülni fog.

3 hónapja fejeztem be az egyetemet, eddig semmi sem változott. Ugyanúgy nézem az árakat a boltban, havi 250.000 megy el albival együtt (pasimmal élek), nem költök olyanra, ami felesleges, max elkezdtem lakásokat nézegetni így, hogy pár év múlva vehetek majd egyet hitelre. Meghát tervezek minél többet vásárolgatni a családomnak, amikor hazautazom. Viszont egyáltalán nem érzek késztetést arra, hogy szórjam a pénzt. (Még mindig sajnálom a pénzt egy playstationre)

Nyilván 1 millió sem annyira álomfizetés, de ugyanúgy vásárolok, mint amikor nettó 250 ezret kerestem..

Nálatok is volt/van ilyen?

27/N

szept. 3. 23:30
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nincs ingyen a könyvelő, az enyém 15.000 forint havonta.

Írtam, hogy VAGY kevés tőke. Én kb. 50.000-ből megvoltam (honlap, hírdetések, stb)

Amúgy nem tudom, hogy ezeket a válaszokat komolyan gondolod, vagy csak teszteled az idegrendszeremet. Milyen 20 évvel ezelőtti tudás?

szept. 5. 17:08
 32/35 anonim ***** válasza:
30%

Tehát össze kattintgattál egy gagyi wordpress honlapot, ami folyton behal. Nyomtál rá egy hirdetést, hogy milyen király ember vagy, van ennyi meg annyi év tapasztalatod. Közben meg 20 évvel ezelőtti tananyagot magolgattál.

Sorban jöttek az emberek, akiket simán megvezettél és rossz munkát végeztél nekik. Álmodozol, hogy milyen jó lenne, ha valaha legalább 1 milliót kereshetnél, de tudod, hogy semmit se ér a munkád, ezért ide jössz önigazolásért mennyire szuper vagy.

Az adókat meg a havi 65 ezret apuci fizette

Kérdésedre válaszolva teljesen komolyan gondolom, amiket írok.

szept. 5. 18:01
 33/35 A kérdező kommentje:

Nem hal be a honlapom, nem magoltam, édesapámat sosem ismertem, a családom sem gazdag és igen, 1 milliót keresek. Nem kell elhinni, ha neked ez okoz lelkibékét. De neked azért sok sikert, ahogy látom, szükséged van rá.

A többieknek köszönöm a válaszokat!

szept. 5. 19:19
 34/35 anonim ***** válasza:
36%
Én csupán szánalmat érzek irántad, de további sikereket a kamu élethez!
szept. 5. 19:44
 35/35 anonim válasza:
1 millio forint gyakorlatilag semmi, ha lakást is vennél. A párod mennyit keres?
szept. 27. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!