Mennyit keres egy Wizzair-es légiutaskísérő?
Sehol nem találtam eddig erről érdemi információt, csak tippeléseket. Gondolkozom rajta, hogy jelentkezek, de mivel sehol nem találok fix infót (csak azt hogy milyen rossz a fizetés stb) ezért elbizonytalanodtam.
Esetleg tudna valaki érdemben válaszolni? Akar privátban is. Előre is köszönöm!
Igen miért ilyen nagy titok?
Legalább annyi választ adhatna valaki, hogy Budapesten egy 200 ezres albi mellett egyedül meg lehet e belőle élni? Vagy hónapról hónapra élés van?
1-es vagyok, ellinkeltem, amit találtam. Gondolom nincs itt wizzair-es légiutaskisérő. Redditen viszont írtak több fizut is:
200 nettó
400 nettó
550 nettó
De nem értem a felháborodást, a legtöbb munkahelyen nem írnak fizut, el kel menni állásinterjúra. És amúgysem egységesek a bérek..
ez átlagosan a légiutaskisérő, be lehet lőni.
650 az átlag, az nettó 432 250 forint kedvezmények nélkül.
(amúgy én azt hittem ennél sokkal többet keresnek, durva)
"ez átlagosan a légiutaskisérő, be lehet lőni.
650 az átlag, az nettó 432 250 forint kedvezmények nélkül.
"
Ez gondolom egy átlag, amiben benne van a qatar airways meg a wizzair is..
A Wizz Airnél a fizetés 1000 és 1500 euró között mozog, ami az alapbérből, a napidíjból és a fedélzeti értékesítésből származó jutalékból áll.
A további juttatások listája tartalmazza a karrierlehetőséget, az ingyenes továbbképzést és a kedvezményes jegyeket az alkalmazottak és családtagjaik számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!