Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy Wizzair-es...

Mennyit keres egy Wizzair-es légiutaskísérő?

Figyelt kérdés

Sehol nem találtam eddig erről érdemi információt, csak tippeléseket. Gondolkozom rajta, hogy jelentkezek, de mivel sehol nem találok fix infót (csak azt hogy milyen rossz a fizetés stb) ezért elbizonytalanodtam.

Esetleg tudna valaki érdemben válaszolni? Akar privátban is. Előre is köszönöm!

szept. 3. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

:)

szept. 3. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebből sokat nem tudtunk meg. Konkrétumot senki nem mer/akar írni. Ez olyan nagy titok?
szept. 4. 06:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen miért ilyen nagy titok?

Legalább annyi választ adhatna valaki, hogy Budapesten egy 200 ezres albi mellett egyedül meg lehet e belőle élni? Vagy hónapról hónapra élés van?

szept. 4. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

1-es vagyok, ellinkeltem, amit találtam. Gondolom nincs itt wizzair-es légiutaskisérő. Redditen viszont írtak több fizut is:

200 nettó

400 nettó

550 nettó

De nem értem a felháborodást, a legtöbb munkahelyen nem írnak fizut, el kel menni állásinterjúra. És amúgysem egységesek a bérek..

[link]

ez átlagosan a légiutaskisérő, be lehet lőni.

650 az átlag, az nettó 432 250 forint kedvezmények nélkül.

(amúgy én azt hittem ennél sokkal többet keresnek, durva)

szept. 4. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:

"ez átlagosan a légiutaskisérő, be lehet lőni.

650 az átlag, az nettó 432 250 forint kedvezmények nélkül.

"

Ez gondolom egy átlag, amiben benne van a qatar airways meg a wizzair is..

okt. 30. 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Jelentkezz inkább a LOT-hoz!
okt. 30. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:

A Wizz Airnél a fizetés 1000 és 1500 euró között mozog, ami az alapbérből, a napidíjból és a fedélzeti értékesítésből származó jutalékból áll.

A további juttatások listája tartalmazza a karrierlehetőséget, az ingyenes továbbképzést és a kedvezményes jegyeket az alkalmazottak és családtagjaik számára.

[link]

okt. 30. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
6: Nincs felvételi évek óta. Nekem szerencsém volt :)
nov. 10. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!