Utóbbi amiatt szimpatikus, mert ha havonta kapna az ember x összeget fixre, még akkor is ha nem dolgozik, akkor lehetősége lenne mellette dolgozni valahol. Mondhatni akár dupla annyit is keresne így, mint jelenleg. Így a nyugdíjas évek is máshogy telnének. Hogy a nyudij, és x összeg havonta.
Az elsőnél meg megvan az a helyzet, hogy csak fizetés emelés, de ha nem biztos a helye, akkor elveszíti ezt az összeget is.
Én szeretem a munkámat, de mindkét választás érdekes.
Előbbi esetben évi 150 ezer Euró az már szép summa, utóbbi esetben valszleg beleállnék valami open source projekt fejlesztésébe.
Attól függ, hogy melyik opció meddig tart, és hogy bukhatom el őket. Ha az elsőt választom, de kirúgnak, vége a dalnak, vagy 3x annyit kapok a következő helyen is?
Ha örök tripla szorzó van a béremen, akkor azt választom. 10 év alatt elrakok annyit, amennyi az eredeti béremet örökre kitermeli, így onnantól olyan, mintha mindkét opció egyszerre járna.
Most nagyjából a 2. helyzetben vagyok, fos fizetés, cserébe alig kell valamit csinálnom.
Inkább választanám az első opciót, 3X ennyi pénzért legyen normális munkaköröm és ne a farok lógatás legyen egész nap.
Hát legalább a dupláját érdemelném ezért, illetve a hobbijaimban is tudok hasznos szerkesztéseket-kritikákat készíteni és így azért jöhetne a jelenlegi fizetésem. Bár szerény a jelenlegi fizum, de többnyire jól megvagyok belőle.
35/F
8+
Végül az elsőre szavaztam, mert rendezni kéne a béreket ilyen szempontból és szeretem a munkahelyemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!