Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hirdetik az állásom. Ilyenkor...

Hirdetik az állásom. Ilyenkor ez szabályos?

Figyelt kérdés
A hátam mögött egy fejvadász cég hirdeti az állásom. Egyértelmű, hogy az enyém, rájöttem. A főnököm tagad. De 99.9% hogy az én pozícióm, felhívtam a fejvadászt, aki el is kotyogta, hogy valaki helyére keresnek embert, ezért nem nyilvános a cég neve. A munkámmal semmi bajuk nem lehet, sosem később, sőt előbb megyek, később jövök, sokszor otthon is dolgozok pluszban, minden kolléga szeret, dicsérnek is, nem voltam soha táppénzen és még csak szabit is alig veszek ki. Egyetlen hibám, hogy pár hete megkérdeztem lesz e béremelés, mi várható? Azért ez erős indok lenne kirúgásra. Főnököm szembesítettem, tagad, azt mondja nem az én pozícióm, de láttam rajta, hogy rájött hogy lebuktak. Én szeretek itt dolgozni, nem akarok emiatt egyből elrohanni. De ilyet lehet? Ez munkaügyileg szabályos?
máj. 9. 15:37
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen nem tudtak munkáltatói felmondással kirúgni gondolom, továbbra sem volt indokuk, ezért jöttek a közös megegyezéssel, de mivel benne volt a 2x600 bruttó végkielégítés meg a szabi megváltása és június 30-ig tart a munkaviszonyom, addig fizetnek de bejárnom nem kell és mivel úgyis fel akartam pár hét múlva mondani, így jó hogy aláírtam :D Tök jól megkönnyítették a helyzetem.
jún. 4. 00:18
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor még jól is jöttél ki belőle!

Egyvalamit ne felejts! "Vedd ki" szépen az elmúlt 3 évnyi teljes állás keresési járadékodat mielőtt új munkába mennél ha már ilyen szép bruttóval be voltál jelentve!

Ez neked akár 800 ezer ft is lehet egyösszegbe, ráadásul itt a nyár!

Rádfér a pihenés!

Ha kapásból új munkába mész évről évre elveszik az összeg és benyeli az állam...

Hajolj le a talált pénzért!

Mert akár még át is tervezheted vele a jövődet!

Jó pihenést!

jún. 4. 15:27
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

2 év után is jár az álláskeresési mivel a minimum a 365 nap munkaviszony megléte.

Uh irány a munkaügyi központ ahogy kijelentettek!

Igényeld az ellátást, meg az ingyen havi bérletet is!

45 napig nem kell tb-t fizetned és vállalhatsz mellette EFO munkákat is, sok helyen egyébként is ez lett a szokás "próbaidőre" havi 15 napra.

Teli leszel pénzzel!

jún. 4. 15:33
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

"45 napig nem kell tb-t fizetned "

Az álláskeresési járadék folyósításának ideje alatt, majd utána még annyi napig nem kell fizetni eü. szolg. járulékot, amennyi napig az álláskeresési járadékot folyósították részére, de MAXIMUM 45 napig!

Tehát nem mindig automatikusan 45 nap!

jún. 6. 04:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!