Szabályozva van, hogy meddig kell nekem kifizetniük a Cafeteriát?
"Tudok valamit tenni, azon kívül hogy várok és hallgatom a kifogásokat?"
Persze, olyan munkahelyre mész dolgozni ahol nem ilyen selejt a vezetőség és időben fizetnek.
Nics rá hivatalos határidő, adhatják karácsonykor is.
Keress másik munkahelyet.
"Szabályozva van, hogy meddig kell nekem kifizetniük a Cafeteriát?"
Ilyen központi szabályozás nincs.
#5: Ez nálunk úgy van, hogy megkeres a payroll, hogy oszd be hónapról-hónapra mennyit akarsz kapni a megadott keretösszegből. Nyilván ennek nem sok értelme van, ha az első kifizetésed áprilisban lesz, mert miért is ne.
#6: Azt biztosan nem, hiszen engem úgy vettek fel, hogy kapok ilyen jellegű béren kívüli juttatást. Amennyiben arra gondolsz, hogy utólag egy összegben fizetik ki, mert abban a hónapban most pont nem volt kedvük, akkor ok, ez volt a kérdésem.
Amúgy igazatok van, hogy keresnem kellene egy jobb helyet, csak ennek a munkahelynek az talán az egyetlen előnye a home office, aminek alapnak kellene lennie így a Covid után, csak valahogy mégsem az.
A legtöbb helyen pont visszafelé mennek a dolgok home office szempontjából, de nem is csodálkozom rajta, hisz meg lehet nézni a példámat is, most elvileg nyilatkoznom kellene hogyan akarom megkapni és lehetőséget sem adtak rá, hogy nyilatkozzak az első három hónapról, magyarán bent van ragadva a pénzem és akkor kapom csak meg amikor ők mondják! Nincs erre törvény/jogszabály hozva aminek eleget kéne tenni, ezért megtehetik! Gratula, jól kib*sztak velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!