Hirdetik az állásom. Ilyenkor ez szabályos?
Azt vesz fel, akit akar.
De nem azt rúgja ki, akit akar. Ahhoz alapos indok kell.
De milyen indokkal tud kirúgni?
Tudtommal a felmondást indokolni kell. Nem?
Ami lehet a pozíció megszűnése, ami itt bukta vagy a munkával kapcsolatos hozzáállás, probléma, de az sincs.
Ha közöset nem írok alá, akkor?
Mikor rákérdeztél a béremelésre, lehet azt hitte, hogy el fogsz menni a cégtől, ha nem kapsz.
Mond el a főnöknek is hogy Te nem a pénzért dolgozol ott, hanem mert szeretsz és 30-40%-os infláció mellett is megelégszel a tavalyi fizetéseddel (mert Te ilyen kis széplélek vagy...)
Szerintem egyébként csak szimplán üldözési mániád van és ez egyáltalán nem a Te állásod.
Ha meg mégis, akkor én nem maradnék ezek után, most kezdenék el új munkahelyet keresni, több fizetésért.
De az enyém, unokatesóm felhívta ma hogy tudnának e részleteket az állásról, a nő teljesen felháborodott hogy dehogy, semmit nem mond. Holott nekem tegnap csivitelt.. egyértelműen már nekik is odaszólt a tegnapi szembesítés után a munkahelyem.
Ebből pláne leesett.
Másrészt 100% ugyanaz a megfogalmazás mint ami az én munkahelyem hirdetései, csak itt a cég neve nincs kiírva, de copy-paste az egész hirdetés.
Szóval tuti
Béremelés amúgy sincs, emiatt nem fogok felmondani (azonnal)
A pénzre nem szorulok rá amúgy, (600 bruttó keresek), most áll 2 házam eladás alatt, talán nyáron már mind a kettőt ki is fizetik, örökség, nagy értékű ingatlanok, de azért jó a bejelentett munka, és közel is van, rugalmas gyerekeim szempontjából is szóval legalábbis azonnal nem akartam máshova rohanni. Házastársam is jól keres. Szerencsére a főnökökkel sosem talizok kb, magam vagyok, úgyhogy annyira nem érdekelnének.
8
Ha ennyire nagymenő vagy akkor meg mit pánikolsz egy ilyen sz_r meló elvesztésén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!