Nettó 260 diplomával, 3 nyelvvizsgával nagyon megalázó?
25 éves nő vagyok, most fejeztem be a 6 éves kétszakos tanári mesterképzést két hónapja.
Felvettek tanítani egy gimnáziumba, de én végig reménykedtem abban, hogy talán valamivel többet kapok, mivel fiatal tanárokból hiány van, talán így többet adnának.
De csak (bruttó 392) nettó 260 van a szerződésben, ami miatt nagyon el vagyok keseredve. A nyáron még diákmunkáztam egy sütödében, ott is többet kerestem.
Nem tudom, mit tegyek. A bátyám röhög rajtam, hogy ő ennyit hetente keres szakmával. A szüleim már nem támogatnak, egyedül kell megélnem albérletben. Nagyon félek.
Én 35 éves vagyok, 1 alapdiplomával, 2 mesterdiplomával, 2 B2 nyelvvizsgával, ped. 1 fokozatban, 8. éves tanári gyakorlattal.
És ugyanennyit kapok! :D
Óriási a bérfeszültség... Iszonyatosan szomorú a helyzet...
Én úgy tudok megmaradni, hogy van egy mellékállású tanfolyami tanításom. De most még az is kérdés, hogy indul-e ebben az évben. Volt olyan hetem, hogy 38 db tanórát tartottam meg. Munkahelyen + esti, hétvégi tanítás. Nagyon nehezen bírom már mentálisan ezt az egészet...
Milyen társadalomról vakerósz? Itt lakosság van nem társadalom.
Amúgy meg mindenkiért ki kellene állni nem csak a a pedellusokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!