Jól döntöttem amikor elmentem dolgozni?
Termeszetesen rosszul. Fogatlan celtalan alkesz roncsok kozott tenni venni, vagy 6-8x annyi penzert egy légkondis irodában excelt szinezgetni ket kaveszunet kozott, nahát, geee, melyik irany a jobb?
En nem ertem, aki tud egy egyszeru grafikont elemezni, es ránéz a várható keresetre (élettartamra, stb) tanultság fuggvenyeben, hogy merul fel benne hogy ne tanuljon tovább.
En is 4es tanulo voltam, most amerikai es azsiai egyetemeken tanítok. A kozepiskolai tanulás nemszeretete semmit nem jelent. Tanulj tovább. Ha gondolod irj ram es kitalaljuk milyen téren.
Nem ez az egyetlen opció. Ha tanulnál, látnád a perspektívákat.
Kérdező a gyári munka a legrosszabb döntés, mert semerre se tudsz lépni.
Nem feltétlen kell irodában ülnöd ha nem akarsz, sőt ha nem akarsz egyetemet se kell végezned, de szakmát mindenképpen ki kéne tanulnod.
Lehetsz szobafestő, fodrász, asztalos de lehets villamosmérnök, építész vagy éppen informatikus. Számtalan lehetőséged van.
Nem az a lényeg hogy diplomád legyen, az csak egy eszköz amivel el tudod érni a célod. A legtöbb sori diplomás az cseszte el hogy azt hotte hogy szerez egy valamilyen diplomát és kapkodni fognak majd utánna a cégek, de a valóság bizony nem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!