Jól döntöttem amikor elmentem dolgozni?
Rosszul hát. De még nem késő korrigálni, jövőre is indulnak képzések...
Nézz körül a gyárban, nézd meg a 30-40-50 éves embereket. Ha most nem tanulsz tovább 10-20-30 év múlva az leszel te...
3: Nem mindegy milyen diploma és hogy a képzés alatt mit dolgozik mellette. Hogyha már tanulmányai során szakmában dolgozik, mire végez legalább egy állásajánlata már lesz!
Egyébként ennél nagyobb hülyeséget nem is írhattál volna, hogy pénziatt mentél a gyárba, mivel egyáltalán nem fizet olyan jól, főleg ha kiszámolod munkaidőre, éjjeli, hétvégi munkavégzésre. Csak pélkdaként mérnök vagyok, vasárnap napközbeni munkavégzésem 250% fizu!
Rosszul döntöttél, kérdés milyen irányban szeretnél tovább tanulni?
Nálunk is vannak diplomások a soron, sajnos ez ilyen.
3
Hol lesz házad 3 év múlva mire végeznek az egyetemmel a volt osztálytársaid? Nettó 300ból 3 év alatt 10 milliót akkor teszel félre, ha otthon laksz és anyu etet. És egy sört sem iszol meg a saját fizetésedből.
10 millióért tudod mit kapsz? Semmit...
Uram atyám gyere le!
1:miért lenne kamu a kérdés?Ezt miből szűrted le?
2:Gyáranként eltérő a fizu.Van olyan gyár a környéken, ahol nettó 250et kapnak itt ahol én dolgozom a fizetés nettó 480.(mivel 25 év alatt vagyok így Szja-t nem kell fizetni+benzint fizetik+ünnepnapokon 300%-os fizetés).Ha nem hiszitek el az a ti dolgotok én akkor is ugyanúgy megkapom ezt az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!