Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 50 éves segédmunkásként van...

Képernyőkép kérdése:

50 éves segédmunkásként van még értelme megpróbálom karriert nem váltani hanem inkább csinálni? Ha igen jó ötlet az hogy az első lépés egy angol középfok elérése (nulláról)? A második egy emelt szintű érettségi. A harmadik pedig

Figyelt kérdés

pedig valamilyen egyetemi alapszak?

Azt hinném, hogy az alapszakon túlra már nincs időm...

2023. márc. 29. 04:26
 51/92 anonim ***** válasza:
100%
6 millió forintot 50 évesen biztosan nem egy diplomába tolnék bele. Lehet áltatni magad, 50 évesen pályakezdőként nem dognak felvenni, max a HR-eseknek lesz egy jó napja amikor nézik az önéletrajzod.
2023. márc. 30. 08:52
 52/92 anonim ***** válasza:
100%
Számolj akkor. 6 millió 5 évre : havi 100e forint. Abból te meg tudsz élni és az egyetem költségeit is fizetni?
2023. márc. 30. 08:59
 53/92 anonim ***** válasza:

"van tartalékom hogy mennyi azt itelje meg mindenki maga"

Szóval dolgoznod kéne bőven egyetem mellett.

2023. márc. 30. 09:01
 54/92 A kérdező kommentje:

Megis mennyi a költsége? Nekem fogalmam sincs.

És mégis mi be toljam bele hanem egyetembe mert azért mindenféle érdekel ami nem trollkodás. És szerencsére itt a negatív hozzászólók is elgondolkoztatóan konstrukcivan szóltak hozzá nem az a trollkodas megy ami itt gyakori

2023. márc. 30. 09:04
 55/92 A kérdező kommentje:
Most Néztem 7,7 millió. Nem mintha ez Az 1,7 olyan sokat számítana...
2023. márc. 30. 10:20
 56/92 anonim ***** válasza:
100%

Először is meg kell élned. Nem tudjuk van-e házad vagy berelsz és milyen egyéb költségeid vannak (család, gyógyszer, stb). De havi 100e forint manapság rettentő szűkös..

Ezen felül az egyetem költséges. Utazás a városban minden nap (egyáltalán az egyetem városában laksz?), könyvek, jegyzetek, it szakra minimum egy jó laptop. Ez mind tetemes költség. Persze feltételezve, hogy 100% állami szakra tudsz bekerülni.

2023. márc. 30. 11:17
 57/92 A kérdező kommentje:
Na igen 30 éve laptop fel se merült. Az egy teljesen más világ volt.
2023. márc. 30. 11:37
 58/92 anonim ***** válasza:
100%
Ha bekerülsz államira, akkor is albérletet kell fizetned ( ha nem tudsz bejárni, laptop, könyvek, kaja, napi meghetés) 5 évig. És akkor még nem csúsztál, ott vagy 55 éves. Infót nem nagyon szokták elvégezni csúszás nélkül. Nem akarok beszólni, de ott leszel 56-57 évesen, arra a kis időre minek? A hatmillió elmegy, félretett pénzed felélve, ott vagy 55 éves pályakezdőkent egy szakmában amivel még egy forintot nem kerestél.
2023. márc. 30. 11:42
 59/92 A kérdező kommentje:
Akkor is elmegy a 6 millió ha nem csinálok semmit
2023. márc. 30. 12:13
 60/92 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt nem három éves képzés vagy te bele számoltad az msc-t is?

Azt még egy picit furcsa hogy ugyanaz megy mint 30 éve Na most az igaz hogy ha akkor nem volt jó otlet Akkor most még kevésbé másfelől egyszer abba kell hagyni ezt a hozzáállást.

2023. márc. 30. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!