Én ezt félállásban, gyakornokként (nincs diplomám, csak érettségim, fél év múlva diplomázom) megkeresem és nagyon nem vagyok elégedett vele. Bár nálam brutto=netto
2023. márc. 21. 22:19
6/50 anonim válasza:
2
Elég naív vagy. Egy csomó helyen sajnos nettóban kérik a bérigényt, azért mert nem akarnak bejelenteni, hanem borítékban, feketén megy a meló. Úgyhogy sok munkáltató vastagon lekakálja a bruttót, csak arra kíváncsiak, h mennyit kell a borítékba rakni, h a melós befogja a száját és dolgozzon csendben😏
2023. márc. 21. 22:24
7/50 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hol (Bp. vagy egy Békés megyei zsákfalu?), milyen munka (monoton, nehéz fizikai, ügyfélszolgálatos? Milyen időbeosztás? ), mi egyéb kell hozzá (nyelvtudás? Jogsi, saját kocsi?) stb. De alapvetően elég karcsú.
2023. márc. 21. 22:37
8/50 A kérdező kommentje:
Itt vidéken a garantált bérminimumnál többet nem nagyon adnak sehol.
Nem akarok túl sokat mondani, nehogy amiatt ne vegyenek fel. Munka meg nincs, hónapok óta keresek állást
2023. márc. 21. 23:44
9/50 anonim válasza:
Szerintem számodra is kiderül, hogy mennyire alacsony, ha betérsz egy boltba. Vidéken sem olcsóbb az élelmiszer, sem a rezsi.
2023. márc. 22. 00:18
10/50 anonim válasza:
8: Intervallumot mondjál!
És vannak béren kívüli juttatások, 30-50 000 Ft is, vagy még több, szóval tudtok majd alkudozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!