Diplomával nehéz bekerülni középfokú végzettséget igénylő munkahelyre?
Minség magasabb a végzettséged, annál több kapu nyílik meg előtted és semmi sem zárul be mögötted.
Hiszen ha Phd-d is van simán eltudsz menni a Spárba eladónak. Hiába vagy túlképzett, csak szimplán lehagyod az önéletrajzodról, hogy valaha is egyetemre jártál...
... ilyen egyszerű.
Kérdező, attól függ mi a képzettséged és hogy hova akarsz menni. Egy egyszerű BSc nél még sztem simán kapsz munkát, habár nem igazán értem miért ilyen munkát szeretnél.
#4 PhD val odamész a spárba és kb ki fognak röhögni hogy mit csinálsz itt. Lehetsz túlképzett a valóságban.
#5 Miért van az az érzésem hogy kissé irigy vagy a diplomásokra?
6# Azt mondod csak érettségid van.
Pont azt írtam, hogy bármikor letagadhatod, hogy továbbtanultál.
Phdnál már lehet feltünő lenne a munkanélküliség 30 éves korodig, mert nyílván olyan munkát nem írsz oda, amihez kell a képzettséged, szóval ott már lehet hazudnod kell, hogy X boltban voltál eladó évekig. Nyílván senki sem hívja fel a kisvárosi közértet, hogy “3 éve tényleg ott dolgozott János?”, hiszen ez nem olyan munka amiről megéri hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!