Menyit fizetnek analitikus, laboráns pozícióban ma Budapesten? középfokú végzettséget kérő pozícióban?
1. - onnan hogy Pesten általában nagyobb fizukat adnak mint az ország más részén
2. - És mindkét haverodnak középfokú végzettsége van? az 500 tényleg nagyon szép, de a 400 is elég jó.
2es vagyok
az 500-at keresőnek egy kertészmérnöki Bsc-je van, biosz tudása és labor tapasztalata elég volt oda (ezt az 500at 2,5 év tapasztalattal keresi meg)
400-at keresőnek technikusija van (nála nem tudom a tapasztalati időt)
még mindig a 2es vagyok
Amúgy ezek nem elérhetetlen fizuk, vegyipari középsuliba jártam azért ismerem mizu ezen a téren
Van még egy volt osztálytársam aki nem fejezte be a technikusit végül, csak egy érettségije van és ezzel dolgozok a Richterben kvázi vegyésztechnikusként: nem tudom pontosan a bérét, de a Covid alatt az volt a szabály, hogyha egy ember Covidos lett akkor az egész műszakot hazaküldték 1 hét karanténba és panaszkodott amikor már másodjára is haza lettek küldve, hogy "Általában alulról nyaldosom a 400-at, most meg alig kaptam 280-at pedig nem is én voltam beteg" (ő ezt a pénzt 3 műszakban kapja meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!