Amíg teszem az érettségit, hol tudok elhelyezkedni?
Jelenleg áttértem IT iskolából egy esti suliba, de a jelenlegi állásommal elégedetlen vagyok (Azt, hogy miért, azt nem részletezném).
Szóval van sok IT tapasztalatom (nem csak az IT-s iskola miatt), és szeretnék valami új állást szerezni erre a pár évre, míg az érettségit leteszem Budapesten/környékén. A Profession.hu nekem egy teljes zsákutcának tűnik, mivel még borsóhámozónak nem hívnának, nemhogy valami gyorséttermi munkásnak.
Milyen alternatívák vannak az álláskeresésre esti gimnáziumosként?
OK
És melyiket hány évig csináltad és mennyi/milyen referenciát tudsz róla felmutatni?
#3 - Igazándiból ha kell, állásinterjún leprogramozok egy komplett weboldalt, ha az elvárás.
#4 - Ez kicsit lekezelő... Kicsit tovább vagyok már, mint 10 sor kód, meg még csak 18 vagyok. Persze, hogy nincs 4-5 éves tapasztalatom, csak másfél, nagyon max kettő. Viszont mindig is IT-s körökben mozogtam fiatalabbként is, értek adatbázishoz és ténylegesen hardware karbantartáshoz is.
Kérdező, nem akarlak bántani, mert valószínűleg a korod miatt vagy ennyire naiv, de sokat nem ér a tudásod, senki nem fog alkalmazni semmilyen programozói munkakörben egy középiskolából kibukott 18 évest minimális programozói tudással (és ezt úgy mondom, hogy ismerek egy olyan fickót, aki 8 általánossal programoz egy nagy multinál, persze papíron más munkakörben van, és a főnökétől tudom, hogy pontosan mit csinál, nem mendemondákból)
Jelenleg az árufeltöltő és gyártósori összeszerelő pozíciókban lehet reálisan gondolkoznod. Ha emellett tényleg annyira megy a programozás, akkor mellékállású, átalányadózós egyéni vállalkozóként dolgozz benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!