Mit csináljak ha át akarnak verni de kell a munka is?
Az álláshirdetésben ugy volt hogy br 300-350 ezer a bér, megegyezés szerint
Az interjun már mindenről szó volt csak a bérről nem, nekem kellett témába hoznom.
Azt mondták nincs itt az illetékes, de 300 az alap majd kérhetek fizetés kiegészítés címen többet.
Azóta mar elküldtek üzemirvos is alkalmasságira, kerik a kiskonyvem és várnak betanulási időszakra mert elmegy a dolgozó, aki helyett nincs senki és sürgősen kell más.
Nekem van felfőfokú végzettségem is, relatíve tapasztalataim is a szakmában.
Amikor visszatértem a bértárgyalásra még mindig a 300 ról beszélnek, illetékes meg sehol.
Ha végre tudok majd az illetekessel beszélni, mit mondjak hogy mondjam hogy magasabb bért kapjak, és ne szívassanak, ha viszont nehezen találok munkát, azaz nem szórakozhatok azzal, hogy köszi nem vállalom?

Átverés, ha nem annyit ad.
Neked annyit ad.
Azt mondtáj kérhetek fizetés kiegészitést.
A bérben még meg sem egyeztunk.
Az átverés itt van hogy de azért jöjjek már be betanulni!
A bértárgyaláshoz ilketekes az nincs, de én álljak már be.
Mi ez ha nem átverés?

Ez kultúr helyeken, diplomás pozikban úgy szokott működni, hogy kap az ember egy ajánlatot, ami tárgyalási alap. Ha azt mondja, hogy elfogadja, ha 15 százalékkal többet írnak bele, akkor a cég vagy úgy dönt, hogy többet ír bele, vagy úgy, hogy megköszöni a részvételt. És majd utána jön a munkaszerződés.
Amúgy továbbra sem vagy alku pozícióban. Annyira egy cégnek sem kell egy biorobot (ekkora fizuért másról nem nagyon lehet szó), mint amennyire neked kell a pénz kajára.
De alkupozíció mert az pl.le van irva a hirdetésben hogy 300-350.
Tehát alku tárgya eleve
Ezen felül égető nekik az ember.
Munkaszerzodés előtt vagyok, ezért a kerdés is, hogy oldjam én ezt meg?

Jo.
Tippek trükkök bértárgyalásra?

38 a 300-350 az nem 300 at jelent.
Ráadásul nem bértárgyalas nelkül meg álljak be dolgozni-t.
Igen, szórakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!