Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utálok dolgozni, mit csináljak?

Utálok dolgozni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nincs semmi motivációm rá, a szervezetem nem kívánja.

Abból élek, hogy örököltem egy lakást, és azt kiadom.

Nyilván ez átmeneti megoldás ideig-óráig.

Egész nap azon gondolkozok, hogy mit kéne csináljak, de semmi nem jut eszembe, elmegy a kedvem az élettől, hogy 2 órát utazgassak meg 8-9 órát dolgozzak.

Sajnos férfinak születtem, úgyhogy a könnyű út nem járható számomra.

Ötletek?

2022. aug. 5. 15:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
20%

Ha kiadod a lakásodat, abból megélni nem tudsz, mert annak is van közös költsége, amit nem háríthatsz a bérlőre. Tegyük fel, hogy marad belőle annyi, amennyi fedezi annak a rezsijét, ahol laksz. De miből élsz, ha nem dolgozol?

Kamu.

2022. aug. 5. 15:57
 2/28 A kérdező kommentje:
jah, 2 lakásom van. Egy amit vettek a szüleim annó, egy amit örököltem nagyszülőktől.
2022. aug. 5. 16:01
 3/28 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy azt adom ki, amiben lakok. Bár az se rossz ötlet, annyi pénzből el kéne költözni thaiföldre, meg is élnék belőle.
2022. aug. 5. 16:01
 4/28 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanez vagyok csak semmim nincs. Te legalább örököltél valamit. Nekem még szarabb. Xd
2022. aug. 5. 16:16
 5/28 A kérdező kommentje:

hát ja, elhiszem :D

De hidd el, ez se annyival jobb érzés, lényegében egy hatalmas löket lett megadva nekem, én meg elherdálom az életem.

2022. aug. 5. 16:37
 6/28 anonim ***** válasza:
87%

Örülj neki, hogy van mit kiadnod!

Szerintem ha megteheted, akkor ne robotolj.

Én a helyedben ez idő alatt tanulnék valamit, ami érdekel, mert sosem tudhatod, hogy mit hoz a jövő (pl. leég a ház vagy akármi).

2022. aug. 5. 16:46
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

Bárcsak én is örököltem volna!

Ugyanezt csinálnám, csak mellette képezném magam.

2022. aug. 5. 16:47
 8/28 A kérdező kommentje:

Azon is gondolkoztam már, csak nincs ami érdekel.

+ tehetségem sincs egyetemre járni, OKJ-n amit meg érdemes csinálni, az valami retkes c.gány szakmunka, ahhoz meg végképp nincs kedvem.

2022. aug. 5. 16:49
 9/28 anonim ***** válasza:
96%

8: már nincs OKJ, átalakult.

És nem csak cigók vannak, hanem rendes, jó szakmunkások is !!

2022. aug. 5. 16:52
 10/28 anonim ***** válasza:
60%

Ha lenne két lakásom és az egyiket kiadnám, akkor biztos nem dolgoznék.

Szerintem ne dolgozz! Nincs értelme.

Azt mondjuk nem értem, hogy mire gondolsz könnyű út alatt és miért herdálnád el az életed ha semmit nem csinálsz.

2022. aug. 5. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!