Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utálok dolgozni, mit csináljak?

Utálok dolgozni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nincs semmi motivációm rá, a szervezetem nem kívánja.

Abból élek, hogy örököltem egy lakást, és azt kiadom.

Nyilván ez átmeneti megoldás ideig-óráig.

Egész nap azon gondolkozok, hogy mit kéne csináljak, de semmi nem jut eszembe, elmegy a kedvem az élettől, hogy 2 órát utazgassak meg 8-9 órát dolgozzak.

Sajnos férfinak születtem, úgyhogy a könnyű út nem járható számomra.

Ötletek?

2022. aug. 5. 15:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%

Én is utálok dolgozni!

Ha rájöttél a megfejtésre írj!

2022. aug. 6. 18:25
 22/28 anonim ***** válasza:
43%

Itt a recept:

1. hoki a szükséges minimumra szorítva, úgy már az se baj, ha megadod a módját

2. rendszeres, változatos, lehetőleg nem különösebben hiányos étrend

3. alvás szintén rendszeres, fix időintervallum (a vége lehet természetes, sőt), minél korábbi lefekvéssel. Ehhez az kell, hogy legyél órákat kint nappal, és három órával a rögzített takarodó előtt semmi kék fény, főleg kijelző nem

4. fedezd fel a tébolyodat, keresgélj addig, míg meg nem találod azt, amivel szenvedni is édes, legalább valamennyire!

2022. aug. 6. 19:32
 23/28 A kérdező kommentje:

22, ebből az első 3 megvan :)

Igazából eléggé összeszedett életmódot folytatok.

Jelentkeztem pár melóra most, meglátjuk mi lesz.

2022. aug. 7. 07:22
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
milyen melóra ember? Az életveszélyes ha utálsz melózni:)
2022. aug. 7. 08:14
 25/28 A kérdező kommentje:
áh, csak ilyen hülyeségekre, raktári meló, call center.. Lenyomok pár hónapot valahol szerintem, félrerakom a lóvét, és december felé el kéne nézni valami egzotikus ázsiai országba :)
2022. aug. 7. 08:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó terv. Csomó olyan vissza-visszatérő minihobbim lett már abból, hogy pont "sodródtam" kicsit, és megtalált. Sodródás alatt inkább azt értem ezzel, hogy nem akartam semmit találni, és akkor jött.
2022. aug. 8. 07:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a célod ezzel a kérdéssel, de ha nem csak provokáció, akkor írták már előttem is, hogy férfiként is járható a "könnyebb út". Ha pedig tényleg dolgozni szeretnél, akkor próbáld megtalálni azt, ami legalább minimálisan érdekel, és van is hozzá affinitásod. Nézd meg a szakmajegyzéket, az egyetemi szakokat, olvasgass akár blogokat a különböző szakmákról, stb.
2022. aug. 8. 10:09
 28/28 A kérdező kommentje:

26, én is jó tervenk találom.

27, hidd el, hogy próbálok. Éveket ledolgoztam már amúgy egy bizonyos területen, lehet egyszer visszasodródok oda.

2022. aug. 8. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!