Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak? Ha azt érzem...

Mit csináljak? Ha azt érzem kezd sok lenni a munka.

Figyelt kérdés

3 hónapja felvettek egy számomra tökéletes állásra(ez a legelső munkahelyem 40 órába, juniorként). Nagyon jó a fizetés, a társaság, és nagyon szeretem csinálni, jók a fejlődési lehetőségek is. Viszont, nagyon fárasztó. Kezdő vagyok, úgyhogy elvárják, hogy teperjek, amit én meg is teszek nyilván. Így meg minden este konkrétan beájulok az ágyba. Illetve sajnos be kell járnom, ami napi 2 óra utazást takar. Így 7-kor kelek, és olyan fél 7re érek haza általában. Ilyenkor arra van időm, hogy bevásároljak, kajáljak, edzek, és feküdjek le aludni. Ez rohadt nyomasztó, tisztára mint egy mókuskerék... és nem látom a végét...

Plusz szeptembertől elkezdem a 2. évem mesteren. A munka így is nehéz, nemtudom hogy fogom bírni ha bejön a tanulás is. Kezdek aggódni. Nemtudom mit tegyek. Attól félek, hogy belebolondulok ebben az 1 évben. Most is konkrétan azt érzem, hogy hiába szeretem a munkám, így hogy nincs időm másra, kiégtem, és nem látom az értelmét semminek.

2022. aug. 21. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
A tanulás a legfontosabb. Beszélj a főnökkel, hogy lehetnél-e 4 órás.
2022. aug. 21. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Közelebb költözni vagy elengedni a napi edzést.
2022. aug. 21. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
3 havonta 2 hét táppénz csodákra képes ;-)
2022. aug. 21. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

#2 Engem pl az edzés kikapcsol de kinek mi.

Hát 40 óra plusz egyetem nem fog menni ez szinte biztos, max 4.

Szerintem beszélj főnököddel, persze fontos hogy odatedd magadat de ha kiégeted magadat azzal se te se a főnököd nem lesz előrébb. Ha meg ekkora a távolság akkor próbáld meg lebeszélni hogy legyen lehetőség hibrid munkára.

Ha nem tudsz változtatni a dolgokon akkor akármennyire is jó a hely nem fogsz tudni maradni, mert vagy a tanulásod vagy a mentális egészséged kárára fog menni a dolog.

2022. aug. 21. 22:58
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
4 órás allas a megoldás
2022. aug. 21. 23:18
 6/11 A kérdező kommentje:

A 4 órát sajnos nem támogatják, csak a 8-at. IT terület amúgy, elég spéci tudással. (Junior Machine Learning Engineer pozi.) Ha felmondok, 100%, hogy nem vesznek fel máshova ilyen területre/nem találok ilyen állást. A legtöbb ilyen pozira Phd-t kérnek. Ezért nemtudom, hogy mit csináljak. De nyilván beszeretném fejezni az egyetemet is, és az is jó lenne ha nem kattannék meg közben.

Talán egy nap Home Office-t tudok kérni. Azért várják el, hogy bejárjak, mert sok belsős, személyes meeting van, és könnyebben tudok kérdezni a senior kollégáktól.

Viszont elég nagy sokkhatás még mindig nekem ez a munka, mert totál nem akartam még elkezdeni dolgozni, egy évfolyamtársam ajánlott be, és úgy vettek fel. 1 évet még várni akartam. Viszont ami rossz, hogy ez álmaim melója kb., és ezzel szeretnék foglalkozni. Csak kicsit hamarabb cseppentem bele a kelleténél. Nehéz döntés.

2022. aug. 21. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Persze nehéz bejutni viszont 8 órába nagyon nagyon kicsi esélyt látok arra hogy az egyetemet tudnád vinni, főleg ha nincs home office. Még akkor is necces ha az első évben több mint 30 kreditet csináltál.

Én mindenképpen beszélnék a helyedben a főnököddel, mert valszeg ő is támogatná, hogy tanulj. Most ebben a munkarendben és időben ez nem fog menni.

Amit esetleg tudsz csinálni még, az az hogy passziváltatod magadat 2 félévre, összeszedsz kicsivel több mint 1 év tapasztalatot, utánna kilépsz, végigtolod az egyetemet és utánna lesz tapasztalatod és végzettséged hogy máshova el tudj helyezkedni.

2022. aug. 22. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha nem sietős a mester elvégzése, mert munkád már úgyis van, akkor a maradék 2 félévnyi tárgyat oszd el 3 vagy 4 félévre és kész. Az akkor kb 3-4 tárgy/félév.
2022. aug. 22. 07:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem fog menni. Próbálj meg 4 órás munkarendet kérni, ha nem lehetséges akkor passziváltass 1 évre. Elfog repülni, munkatapasztalatod, pénzed lesz és utána 1 évet visszaülhetsz a suliba valami részmunkaidős állással akár, utána a végzetséggel meg az 1 év tapasztalattal már el fogsz tudni helyezkedni. De vannak olyan munkahelyek is ahll engednek pl évi 40 nap fizetés nélküli szabit, azt is érdemes megpróbálnod.
2022. aug. 22. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Én csak bátorítani tudlak. Nagyon sokan végzik el így az egyetemet suli/család mellett, többek között ezért találták ki a levelezőt, ha ők meg tudtak csinálni akkor neked is menni fog, már csak 1 év van a mesterből, nyomjad meg és ne add fel.
2022. aug. 23. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!