Mit csináljak? Ha azt érzem kezd sok lenni a munka.
3 hónapja felvettek egy számomra tökéletes állásra(ez a legelső munkahelyem 40 órába, juniorként). Nagyon jó a fizetés, a társaság, és nagyon szeretem csinálni, jók a fejlődési lehetőségek is. Viszont, nagyon fárasztó. Kezdő vagyok, úgyhogy elvárják, hogy teperjek, amit én meg is teszek nyilván. Így meg minden este konkrétan beájulok az ágyba. Illetve sajnos be kell járnom, ami napi 2 óra utazást takar. Így 7-kor kelek, és olyan fél 7re érek haza általában. Ilyenkor arra van időm, hogy bevásároljak, kajáljak, edzek, és feküdjek le aludni. Ez rohadt nyomasztó, tisztára mint egy mókuskerék... és nem látom a végét...
Plusz szeptembertől elkezdem a 2. évem mesteren. A munka így is nehéz, nemtudom hogy fogom bírni ha bejön a tanulás is. Kezdek aggódni. Nemtudom mit tegyek. Attól félek, hogy belebolondulok ebben az 1 évben. Most is konkrétan azt érzem, hogy hiába szeretem a munkám, így hogy nincs időm másra, kiégtem, és nem látom az értelmét semminek.

Nem offként, de szerintem inkább az a bajod, hogy még nem szoktál bele a munka világába. 3 hónap után nem lenne szabad kiégni pláne úgy, hogy még egyetem se volt most a nyár miatt.
Ha ez álmaid munkája akkor én azt javaslom szedd össze picit magad és menni fog. Nyilván megpróbálhatsz némi könnyítést kuharcolni a főnöknél a suli miatt.
Én reggel 6 kor kelek, 7re járok és sokszor 5ig bent vagyok. Az elején nekem is megterhelő volt de idővel rááll a szervezeted és sokkal könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!