Mit csináljak ha?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el másik helyen dolgozni mert megszűnt az előző munkahelyemen.

Egyszerűen nem érzem jó magam ott és még az is hozzá jön hogy piszkál egy kolléga aki már nagyon régóta ott dolgozik.

Hiába keresek itt nincs semmi😕 kicsit úgy érzem magam mint annó gimnáziumban...

25/L

2022. júl. 19. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megtanulod ignorálni az idegesítő kollégát es beilleszkedsz, vagy keresel masik helyet ahova le tudsz lépni.
2022. júl. 19. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt az ideje megtanulni az ilyen helyzeteket kezelni. Próbálhatod őszintén megbeszélni vele, ha beszól helyeselni neki (igen, igazad van, ilyen vagyok - és közben nevetsz rá), elengedni a füled mellett vagy a felettes segítségét kérni.
2022. júl. 19. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
"hiaba keresek itt nincs semmi" tipikusan az irja aki nem is akar valtozast, csak rinya...
2022. júl. 19. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az illető már nagyon régóta ott dolgozik mindenkivel ezt csinálja mert a többi kolléga is mondta hogy sokan miatta mondtak fel viszont a pénz az jó azért nem szeretnék elmenni onnan nem rinya van 🤦🏼‍♀️
2022. júl. 19. 18:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem megpróbálok bele törődni 🙂
2022. júl. 19. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
Üsd ki a taplót.
2022. júl. 19. 19:23
 7/7 Haburc ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, ha több kollegával is ezt csinálta, mért nem jelentették a vezetőség fele? Ugyan is ez szerződésszegésnek minősül. Munkahelyi magatartási problémának számít. Azért azt nem hiszem el, hogy több tucat ember jelzi, nem lép semmit a vezetőség. Bár itt Magyarországon sajnos ez jellemző, "csináljuk ki az új dolgozókat címszó alatt." Legfeljebb azt tudom tanácsolni, hogy készíts titokban hangfelvételt, végül is ez zaklatásnak is minősül, ha nem száll le rólad, jelentsd fel a munkaügyi bíróságon!
2022. júl. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!