Mit csináljak máshogy?
Jelenleg dolgozom ramaty a fizu a körülményeket meg hagyjuk is. Adok ne csomó helyre cv-t. Mindig visszautasítanak szakmám belül is pedig 4 éves tapasztalatom van.
Nem tudom mit csinálok rosszul. Vannak ezek a kérdések h milyen munkahelyet keresek... Mindig elmondom h ahol megbecsülik a munkám, jók a körülmények, normális a főnök is.. lehet ezt nem tudják nyújtani v. Nem ezt a választ várják?
Valóban nem, mivel olyan tapló stílusban kommunikál hogy eszméletlen.
Tudom hogy ilyenkor hazudni kellene de nem tudok mit hazudni ilyenkor.
A vicc jut eszembe.. mikor a szaki kiteszi a táblát a boltja elé, rajta az olcsó, gyors, minőségi háromszöggel. Amiből csak 2 választható.
Nekem kb 15 munkahelyem volt az elmúlt 15 évben. Amit te leírsz, az egyiken se valósult meg. A munkahely nem azért létezik, hogy te ott jól érezd magad, meg legyél becsülve, stb. Azért van, hogy sok pénzt termelj a tulajdonosnak, lehetőleg minél olcsóbban. Ha nem te termelsz, van más, aki fog.
"Mit csináljak máshogy?"
juss el oda, hogy egyéni vállalkozó leszel. Ahol te diktálod a szabályokat.
"Vannak ezek a kérdések h milyen munkahelyet keresek."
Na, neked itt el kell mesélned, hogy szeretnél a végzettségednek megfelelő munkában kiteljesedni, és aig várod, hogy bizonyíthasd az alkalmasságodat. Stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!