Mit kéne máshogy csináljak, ha megálltam a fogyásban?
Biztos, hogy pontosan számolod a bevitt kalóriáidat?
Nem annyira egyszerű és egyértelmű, pláne tapasztalat nélkül. Pláne, hogy a kalóriaszükségleted is csak egy nagyon nagyon becsült érték, pláne, ha csak valami akármilyen netes kalkulátorral számolod, ami csak tud egy életkort, egy testsúlyt, egy testmagasságot, meg egy nemet. Például én most megnéztem három kalkulátort, ami 150kcal szórással számolta a kalóriaszükségletedet, de a szintentartáshoz a legkisebb is 1960-at írt és a legengedékenyebb szerint már 1890-nel is észrevehetően fogynod kéne.
Ha megálltál a fogyásban, akkor egyértelmű, hogy nem negatív a kalóriamérleged, ha pedig éhes vagy, annak nem feltétlen van közvetlen köze ahhoz, hogy keveset eszel, inkább ahhoz, hogy kevesEBBet, mint amihez a szervezeted hozzászokott, és esetleg még máshogy is időzíted, mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!