Diéta - Megálltam a fogyásban, hogyan tovább?
22 éves srác vagyok, 184cm 83 kg. Diétám október 12-én 89 kilóról indult. Másfél hónapig jól ment a dolog heti 0,7-0,8 kg fogyás volt átlagban, azonban 2 hete stagnálok teljesen :(
Étrend röviden: 250g fehérje, utóbbi 2 hétben már csak 100-110g ch-n voltam, 20g zsír. Heti 4 súlyzós edzés. Másfél hónapig volt időm heti 3x60 perc aerobra, elmúlt 2-3 hétben idő hiányában csak heti 1-re volt időm...
Mi lenne a legjobb megoldás? Vhogy időt szakítani és visszaállni heti 3 aerobra? Vagy ch-t csökkenteni 80g körülre? Vagy esetleg ch-hintáztatás?
Az is mehet, de nálam most a kb 50g ch vált be.:)
+ ch hintáztatás, tehát pár naponként visszatöltök, + egy nap közepes ch, majd pár napig megint alacsony ch.
nálam ha beállt a fogyás beraktam egy töltő napot, az kicsit segített kimozdulni. meg aerob edzések számát is növeltem, utolsó 1-2 hétbe már minden nap ment 60-85perc.
ezenkívül a szénhidrát particionálása is fontos, de gondolom ezt tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!