15L Megalltam a fogyasban! Hogyan tudnam megint elerni hogy
tovab fogyjak?
Figyelt kérdés
15 L 158 cm 62 kg-vagyok...65-rol lefogytam 55-re bar az utcso 2 honap koplalas volt ezert is hiztam 62 kg-ra...Azota meg egyszeruen nem birok lefogyni barmit csinalok...nem szamit....Mar mindent kiprobaltam...Segitsen valaki...Hogyan tovabb??? Egyszeruen nem megy le egy dkg-m se!!!!!! Szeptemberre legalabb 5kg-nak lekene mennie....
Nincs bringam...az egyetlen mozgas forma a reggel 1 ora hossza seta a suliba vissza szinten 1 ora...es itthon meg rubint reka..vagy cindy crawford torna...1 h min 2.30 max az utobbit mar ritkabban csinalom...
2010. jún. 9. 00:53
1/7 anonim válasza:
A mozgás, amit csinálsz, pont elég. Rendszeresen eszel? Próbáld ki, hogy minden nap ugyanabban az időben eszel, nagyon sokat számít a rendszeresség!
2010. jún. 9. 06:23
2/7 anonim válasza:
Vedd meg Norbi 1. könyvét. Abban leírja, mit hogyan kell, és mit nem lehet (pl. koplalni), viszont csak az elvet kövesd, drága norbis cuccokra ne költs. Én így fogytam 7 kg-t, tesóm 15-öt (de rajta több volt a felesleg). És teljes kiörl. lisztet használtam, 20%-os tejfölt, a zsírosabb tejet, és édesítőt egyáltalán nem eszem, helyette mézet vagy finomítatlan nádcukrot szoktam. Mégis lement.
2010. jún. 9. 08:54
3/7 anonim válasza:
kezd nyugodtan a tornát újra és menj futni és egyél rendesen....
2010. jún. 9. 10:42
4/7 anonim válasza:
a koplalás miatt lelassult az anyagcseréd! Igyál sok vizet, egyél napi 4-5x csirkemellet és zöldséget, esténként próbálj meg futni vagy tornázni. Nagyon lassan fog újra elindulni a fogyás, de ha ezt követed jó úton fogsz járni!
2010. jún. 9. 12:34
5/7 anonim válasza:
15 évesen nem fogyózni kell, hanem többet mozogni.
2010. jún. 9. 14:04
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen) amugy sokszor eszem...es rendszeresen...reggeli ebed megvan...utana torna utana meg csak lightos dolgolk...de azt tobbszor..gondolok en ananasz alma meg ilyenekre...Hat remelem hogy szeptemberre lemegy valamennyi mert mar nagyon rosszul erzem magam a boromben....:S
2010. jún. 9. 15:04
7/7 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
testépítők szoktak csalni.
A fogyást ugyanis a leptin nevű hormon szabályozza, az pedig éhezés során nagyon lecsökken.
Időnként, pl. heti egy nap normálisan kajálnak, mondjuk a nagymaminál (normálisan, nem pedig megeszünk mindent, mindenki helyett is), és utána megint diéta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!