Megálltam a fogyásban, hogy indul be újra?
Figyelt kérdés
71 kg voltam, 2 hét alatt lement 68- ra, és 2 hete nem fogytam semmit. Nem iszom csak vizet, semmi édesség, napi 1 szelet kenyér valamivel, kis ebéd abból ami az ebèd a családnak, és sok gyümölcs zöldség, 1 joghurt, ennyit eszek 1 nap.2010. dec. 1. 08:42
1/9 Nostro the overlord válasza:
Tarts egy csalónapot, és utána eddz még keményebben.
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg túl keveset eszel, lelassult az anyagcseréd. Az ebéd "kis", a vacsorát meg nem látom. Koplalással nem lehet lefogyni.
3/9 anonim válasza:
Úgy indul be újra,ha találsz valami normális diétát ami a fehérjékre épül,pontosan kiszámolod a kalóriabevitelt és diéta alatt minimális gyümölcsöt eszel.Amit most csinálsz azon kívül,hogy jól megbünteted magad másra nem jó.
4/9 anonim válasza:
Látom, te is úgy álltál neki fogyókúrázni, hogy halvány fogalmad sincs az egészről. A koplalásból általában ez lesz, egy darabig lehet vele fogyni, de aztán nem fogysz tovább, mert azt a kevéske tápanyagot, amit megeszel, mindet elraktározza a szervezeted. Aztán később jönnek a betegségek a vitamin és egyéb anyagok hiánya miatt. Szóval hagyd abba, és kezdj el NORMÁLISAN fogyókúrázni, mielőtt teljesen tönkreteszed magad.
5/9 anonim válasza:
Adj egy kis sokkot a szervezetednek... Edzéssel.. Valami jó zsírégető mozgás heti 3× 1 órában.. hidd el, használ. És a sok fehérje az igaz hogy kell.Inkább mint a szénhidrát...
6/9 anonim válasza:
Mindenkinél megtorpan a fogyás időnként! Ez teljesen normális és természetes.
A joghurt ugye nem a cukros "gyümölcs"joghurt? Egyél natúrt.
Vacsorára pedig fehérjét, szénhidrátot ne. Gyümölcsöt se este! Az ebédnél meg mérd és számold az összetevőket, mert lehet, hogy ami neked kicsi, az nem is olyan kicsi...
Itt egy jó oldal, ez össze is adja neked az ebéd hozzávalóit, így nem kell annyit számolnod:
7/9 A kérdező kommentje:
Hány kcal-t kell ennem egy nap, vagy mégis mit mikor mennyit egyek?
2010. dec. 1. 14:48
8/9 kisnita válasza:
Ajánlom a Norbis módszert. Sokkal könnyebben tartható mint más diéták és már nagyon sokan fogytak vele.
Én is most kezdtem! Ha gondolod írj privit és segítek.
Szia
9/9 anonim válasza:
Egy időre nekem is leállt a fogyás, de utána hirtelen lement 4-5 kilo. Szóval jobb ha nem méregeted magad folyton, mert csak csalódást okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!