Megálltam a fogyásban! Miért? Hogyan tovább?
Egysíkúvá vált az értended vagy a mozgás, amit végzel, esetleg a tested hozzászokott a mostani szinthez (az étrendhez, vagy a mozgás mennyiségéhez). kezdj intenzívebben sportolni, vagy vigyél az étrendedbe változatosabb menüket.
Van egyáltalán még miből fogynod? Milyen étrended van, mit sportolsz? Hány centi és kg vagy?
165kg vagyok és 63-64kg között mozgok.86kg-ról fogytam le.
Sportolni:itthon szoktam tornázni,felülések,guggolások,hasprés meg hasonlók.Meg hát egész nap takaritok vagy épp a kertben kapálok mivel elég nagy kertünk van.Vagy ha épp nem ezeket csinálom akkor a fiaimmal sétálunk.
Étrendem:Mivel nem nagyon tudok magamra külön fözni ezért inkább úgy mondanám hogy oda figyelek az étrendemre.Cukrot,kenyeret 98%-ban kiiktattam az étrendemböl,többet iszok,tegnap pl csirkemáj,dinsztelt hagyma és gomba volt az ebédem salátával,este meg csak gyümölcsöt eszek.
Első vagyok:
Nagyon szép eredményt értél el, gartulálok! :)
Én 85-ről 65-re mentem le 2 évvel ezelőtt, 69-nél megállt a fogyás (inkább 70-nél).175 cm vagyok.
Az étrended klassz, végülis van minden, csak a "rosszak" mennyiségét korlátozod, szerintem ennél jobban nem lehet csinálni (ha megvonod, megőrülsz). :)
A sportolás terén azt nézem, hogy talán az aerob mozgás hiányzik... A torna alatt mit értesz? Mert a talajtorna, nyújtások, lábemelgetések jó dolgok, csak nem aerobok. Az aerob mozgással még ráfejelhetsz a mostani eredményre, ha van rajtad még röci, amitől meg akarsz szabadulni. Bicikli, tv-aerobic, vagy akár futás (itt van egy futásterv azoknak, akik kezdők - [link] ). A mostani gyakorlatok formálnak, de nem égetnek intenzíven zsírt és kalóriát, vagy csak egy bizonyos helyen (ahová "gyúrsz"). Az aerob mozgások kicsit univerzálisan megedzenének és szálkásítanának.
Jószívvel tudom ajánlani, és vigyázat, addiktív :)
Ha eddig is aerobicoztál, vagy bringáztál, akkor válts sportot, mert hozzászoktál és már nem tornáztat meg kellőképp. Amúgy max egy kis esztétikai felesleg lehet rajtad mostanra, így van?
Azt írod, a fiaiddal sétálsz. Ezek szerint többször szültél, és talán 16 éves is elmúltál. Nem lehetséges, hogy azért állt le a fogyás, mert súlyodnál vagy? Csak azért kérdezem, mert én is 10 kilóval több vagyok mint lány koromban, csak közben szültem 3 gyereket, meg eltelt pár év. Ezzel együtt kicsit sem vagyok túlsúlyos, egyszerűen átalakult a testem, és teljesen jól érzem így magam.
Szerintem az ritka, hogy valaki annyi marad, amennyi évekkel korábban, főleg szülés előtt volt.
Nem lehetséges, hogy veled is ez van? Nézz a tükörbe, az nem hazudik. Ha jól érzed így magad, ne akarj fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!