3 év gyúrás után megálltam a fejlődésben? HELP?
3 éve edzem kisebb nagyobb megszakításokkal. De még most se nézek úgy ki mint akire azt lehetne mondani hogy gyúr...
65kg-al mellezek, nem bírok 70kg-el szériázni sajna.
Arra gondoltam; hogy szarul edzek... Mivel az edzések másnapján semmiféle izomlázam nincs. Jól gondolom, hogy ha nincs izomláz, nincs fejlődés?
Pedig kihajtom magam 1,5 órát vagyok kondiban
hétfő-csütörtök = mell kar
kedd-péntek: hát váll, kevés lábazás
minden nap pihenek 8 órát
akkor itt probléma csakis a kaja lehet igaz?
igazság az hogy nem nagyon érdekel hogy mit eszek, azt eszek amit anyám főz (19éves vagyok).
sajna nem sokat iszok, nem kívánom. lehet ez is probléma?
184cm/83 kg-vagyok amikor elkezdtem edzeni akkor durván jött rám 10 kg hájas izom... de most itt pangok már 2 éve. nincs fejlődés.
porokat nem szedtem, nem is szedek.
köszi.
lényegében csak ez érdekelne:
Izomláz nélkül nincs fejlődés? (tehát akkor rosszul edzek)
minden rossz,edzés is meg mint írtad kaja is.
nem is értem miért csodálkozol hogy nem fejlődsz se erőben sem kinézetben.
izomláz nem feltétlen kell edzés után, tehát nem a fejlődést jelenti.
"porokat nem szedtem, nem is szedek." igen, a kaja és az edzés együtt lesz szar. vajon ha "porokat" nem szedsz, azért napi 2g/ttkg fehérjét megeszel? és elég szénhidrátot és olajat a hízáshoz? mert 3 év alatt minimum zsírban fejlődnél, ha izmos nem is tömegeléskor!
a másik, hogy haladó szinten (ismered a gyakorlatokat, megszoktad már az edzést) nem szokott valami olyan lenni, hogy karnak, mellnek, combnak 1 hét pihenést hagyunk? mintha valamit olvastam volna a regeneráció fontosságáról az ALAPISMERETEKBEN ami kur.va fontos hogy fejlődjön is az izom.
Csatlakozom az előző hozzászólókhoz, a kját és az edzést is módosítanod kell. Egy izmot egy héten egyszer eddzél, kivéve a vádlit és hasat. Próbálj ki egy mell-bicepsz, láb, váll-tricepsz, hát edzést.
Edzés utánra jó lenne azért valami protein + dextróz turmix, hogy gyorsan vissza tudd tölteni a tápanyagokat.
Multivitamin is kellene. A kajádban meg legyen meg a 170 g fehérje, 400 g körüli szénhidrát. ezeket számolni kéne, mert úgy nem szokott meglenni, hogy majd eszek valamit, ami éppen szembejön.
pénteken csak hátat edzek?
dehát akkor fél óra és végzek is az edzéssel
trúd, hátgépen 2 gyakorlat, meg evezés. ez nem sok, vagy mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!