Mit csináljak ebben a helyzetben? Ez szerintem így nem jó.
Figyelt kérdés
2 éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen, sima irodai adminisztrátorként.
Nem mondom hogy szeretem, de valamit csinálni kell alapon elvagyok, és a fizetés sem rossz.
Egy pár hete minden előzetes kérdés, megbeszélés nelkül elkezdtek betanítani egy sokkal komplexebb, nagyobb felelősséggel járó munkakörbe, de természetesen a fizetésemet nem akarják ennek megfelelően kompenzálni.
Ti mit tennétek a helyemben? Számomra ez nagyon nagy stressz, éjszakánként nem tudok aludni, és abszolút nem szeretném ezt csinálni, még egyébként akkor sem, ha megemelnék a fizetésemet.
Én úgy gondolom, hogy normális helyeken ez úgy nézne ki, hogy a főnököm behív az irodájába, és megbeszéljük hogy mit szólok hozzá, stb. stb, aztán vagy elfogadom vagy nem.
2022. júl. 18. 16:45
1/5 anonim válasza:
Ebben az esetben munkahelyet váltanék és reálisan nézve neked sincs más lehetőséged, hisz írtad is, hogy nagy stresszt okoz és még éjszakánként sem tudsz aludni miatta. Ennyit egy munkahely sem ér. Ha még átmeneti lenne, akkor talán lenyelném a békát, de így biztosan nem.
2/5 anonim válasza:
Menj be a főnökhöz és kérdezz rá, hogy mik a tervei?
3/5 anonim válasza:
Bemész a főnökhöz és elmondod, h neked ez nehéz és nem érzed magad elégnek ehhez a feladathoz.
4/5 anonim válasza:
nyilván semmi kompex dologról nincs szó, elvégre irodai adminisztrátorrol indulsz így nem fognak túl bonyolult feladator adni
5/5 anonim válasza:
#4: oh ne legyél ebben biztos :D voltam már olyan cégnél, ahol recepciósból akartak könyvelő munkatársat faragni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!