Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha ebben a...

Mit csináljak, ha ebben a helyzetben vagyok?

Figyelt kérdés

Mostanában sok a szabadidőm, és már unom az itthon létet, és szeretnék valamivel foglalkozni, amiből esetleg pénz is van.

Keresgéltem online munkakat, de ezek a MLM-es dolgok nem jönnek be. Kérdőív kitöltés meg sokszor unalmas.

Gondolkoztam elkezdek könyvet írni, de annak a kiadása kockazatos hogy épp nem lesz rá olvasó.

Nagyon szeretném valami hasznosba belefektetni a sok felesleges energiámat, de nincs semmi motivacióm, ami ötletet adna.

19/L

2020. dec. 16. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez sajnos ilyen. Legalább hetente ki írnak egy ilyen kérdést, ahol valaki szeretne otthon egyszerű munkával pénzt keresni, de sosem jön rá használható választ.

Ha nincs valami piacképes tudásod vagy tehetséges, vagy valami hatalmas megváltó ötleted, amit otthonról is lehet értékesíteni, akkor nem tudsz sok mit csinálni.

2020. dec. 16. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
tanulj nyelvet, minél magasabb szintre.
2020. dec. 16. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj!

Ezzel foglalkozol valamivel, ráadásul önmagadba fektetsz, ami később nagyon komoly mértékben megtérül majd.

Szerintem ez a leghasznosabb ebben a korban, amit csinálhatsz.

2020. dec. 16. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Éppenséggel tanulok, mert egyetemre járok, de nem tanulhat éjjel-nappal egész nap az ember. Mellette tudnék mással is foglalkozni.
2020. dec. 16. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Egyetem mellett általában a rosszlányok.hu-n érdemes hirdetni. Hamar lesz elfoglaltságod ha kinézel valahogy.
2020. dec. 17. 03:24
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

olvasd a bibliét ha elég bölcs vagy. az bölcsesség kezdete az Isten jelenlétének a keresése és az ö félelme.

Most sokminden van beteljesulőben sok profécia most teljesedik be.

Jobb mint a könyvírás meg alapból ha megtalálod akkor megtaláltad a legnagyobb értéket ami az örök élet

2020. dec. 17. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
bibliát
2020. dec. 17. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!