Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha át akarnak...

Mit csináljak ha át akarnak verni de kell a munka is?

Figyelt kérdés

Az álláshirdetésben ugy volt hogy br 300-350 ezer a bér, megegyezés szerint

Az interjun már mindenről szó volt csak a bérről nem, nekem kellett témába hoznom.

Azt mondták nincs itt az illetékes, de 300 az alap majd kérhetek fizetés kiegészítés címen többet.

Azóta mar elküldtek üzemirvos is alkalmasságira, kerik a kiskonyvem és várnak betanulási időszakra mert elmegy a dolgozó, aki helyett nincs senki és sürgősen kell más.

Nekem van felfőfokú végzettségem is, relatíve tapasztalataim is a szakmában.

Amikor visszatértem a bértárgyalásra még mindig a 300 ról beszélnek, illetékes meg sehol.

Ha végre tudok majd az illetekessel beszélni, mit mondjak hogy mondjam hogy magasabb bért kapjak, és ne szívassanak, ha viszont nehezen találok munkát, azaz nem szórakozhatok azzal, hogy köszi nem vállalom?

2022. okt. 7. 04:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
81%
De miért ITT vagy ennyire határozott, miért nem OTT a megbeszélésen, ha alku pozícióban érzed magad? OTT állj ki magadért, mondd, hogy 350 és kész.
2022. okt. 7. 05:49
 12/38 A kérdező kommentje:

9#

Rákérdeztem. Határozottan azt mondták, nincs ilyen, hogy 3 hónap múlva emelés. Most KELL lefixálni.

Amugy a 200 at el sem éri nettóban.

2022. okt. 7. 05:51
 13/38 A kérdező kommentje:

11#

OTT beszelek velük.

Csak "nincs itt az illetékes",alap a 300.

Nincs 3 honao mulva emelés.

Kerhet fizetés kiegészítést a 300 az alap.

ENNYIT mondanak a nem illetekesek.

2022. okt. 7. 05:52
 14/38 anonim ***** válasza:
80%

Akkor én is ennyit mondanék: 350 az alap, 3 hónap múlva újratárgyalás. Hívjanak fel, ha rábólintott az illetékes. És eljövök.

Aztán keresek olyat, amiből meg tudok élni (vagy csörög a telefon).

Hiába panaszkodsz itt, mi nem tudjuk neked megadni. Vagy kiállsz magadért, vagy nem. Ez a két út van. Munka van, csak keresni kell.

2022. okt. 7. 05:56
 15/38 A kérdező kommentje:

Nem panaszkodás hanem KÉRDÉS

"Ha végre tudok majd az illetekessel beszélni, mit mondjak hogy mondjam hogy magasabb bért kapjak, és ne szívassanak, "

2022. okt. 7. 05:57
 16/38 A kérdező kommentje:

Tisztelt x 300 xért vállalom ezt irom alá.

Így? Vagy hogy?

2022. okt. 7. 05:58
 17/38 anonim ***** válasza:
87%
Kb azt mondd az illetékesnek, hogy rendben, nagyon tetszik a munkakör, a cég, és tudnál is kezdeni azonnal, ahogy nekik szükségük van rá, de a fizetés legyen legalább X forint.
2022. okt. 7. 06:11
 18/38 A kérdező kommentje:
Írásban nyújtsam be vagy szóban körözzem az illetékest hogy mikor lesz màr hánykor van bent mikor fogadna?
2022. okt. 7. 06:18
 19/38 anonim ***** válasza:
80%
Szóban elég egyelőre. Majd ha kapsz írásos ajánlatot, és nem tetszik, akkor lehet írni neki.
2022. okt. 7. 06:21
 20/38 A kérdező kommentje:
Az írásos ajánlat az munkaszerződés lesz. Ha nem írom alá, viszlát. Az nem bértárgyalás.
2022. okt. 7. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!