Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha át akarnak...

Mit csináljak ha át akarnak verni de kell a munka is?

Figyelt kérdés

Az álláshirdetésben ugy volt hogy br 300-350 ezer a bér, megegyezés szerint

Az interjun már mindenről szó volt csak a bérről nem, nekem kellett témába hoznom.

Azt mondták nincs itt az illetékes, de 300 az alap majd kérhetek fizetés kiegészítés címen többet.

Azóta mar elküldtek üzemirvos is alkalmasságira, kerik a kiskonyvem és várnak betanulási időszakra mert elmegy a dolgozó, aki helyett nincs senki és sürgősen kell más.

Nekem van felfőfokú végzettségem is, relatíve tapasztalataim is a szakmában.

Amikor visszatértem a bértárgyalásra még mindig a 300 ról beszélnek, illetékes meg sehol.

Ha végre tudok majd az illetekessel beszélni, mit mondjak hogy mondjam hogy magasabb bért kapjak, és ne szívassanak, ha viszont nehezen találok munkát, azaz nem szórakozhatok azzal, hogy köszi nem vállalom?

2022. okt. 7. 04:42
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
93%
Van próbaidő, a semminél jobb lesz, aztán tudsz közbe keresni más helyet
2022. okt. 7. 05:04
 2/38 A kérdező kommentje:

Persze ez a B terv.

De még az A-nál tartok amíg nincs munkaszerződés, hogy mwgegyezzünk.

2022. okt. 7. 05:07
 3/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem akarnak átverni. 300-350 van a hirdetésben, amit megadnak. Vagy gondoltad, hogy te a tetején kezdesz?
2022. okt. 7. 05:27
 4/38 anonim ***** válasza:
60%
Ha 300ért is vállalnám, mert kell a meló, akkor egyszerűen nem vagy alkupozícióban. Azt tudod tenni, amit az első írt.
2022. okt. 7. 05:32
 5/38 anonim ***** válasza:
50%
300-ért elkezdeném csinálni és annyit kérnék, hogy legyen a szerződésben a bér újratárgyalása 3 hónap múlva. Adddig letennék annyit az asztalra, hogy joggal mondhassam hogy 350-et érek.
2022. okt. 7. 05:36
 6/38 A kérdező kommentje:
Alkupozícióban vagyok mert nincs ember, és égető nekik, pánikban vannak.
2022. okt. 7. 05:45
 7/38 A kérdező kommentje:
3 hónap mulva nincs semmi. Erre is mar rákerdeztem. Mist kell fixen megegyezni.
2022. okt. 7. 05:46
 8/38 anonim ***** válasza:
80%
Csinalnám mìg jobb nincs, próbaidő alatt bármikor fel lehet mondani ha nincs jobb. Egyebkebt felsőfokú vegzetséggel talán ennél jobbat is lehetne találni. A bruttó 300 az olyan 200 netto ha nincs valami adó kedvezményed. Jelenlegi euro árfolyammal 480 euro... azért sürgetik annyira, hogy kezdj mivel Európában 500 euro alatti bérrel gondolom nehez embert talalni.
2022. okt. 7. 05:46
 9/38 anonim ***** válasza:
75%

"3 hónap mulva nincs semmi. Erre is mar rákerdeztem. Mist kell fixen megegyezni."

Most tudsz megegyezni arról, hogy 3 hónap múlva legyen valami. Ezt hívják tárgyalásnak.

2022. okt. 7. 05:47
 10/38 A kérdező kommentje:

"Nem akarnak átverni. "

Hogyne akarnának amijor nem tárgyalnak a bérről csak minden masrol?

2022. okt. 7. 05:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!