Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hölgyek/Urak! Akik nem dolgozn...

Justdoit60 kérdése:

Hölgyek/Urak! Akik nem dolgoznának jutalékért, csak "fix" pénzért, miért nem? Attól féltek, hogy nem termelitek ki a béreteket? Ha ettől féltek, mármint a saját produktivitásotokban, akkor miért várjátok el, hogy a főnökötök fizessen, ha termeltek?

Figyelt kérdés
Persze-persze, tudom, azt mondjátok: a csekk is fixen jön minden hónapban. Na de ha minden hónapban jól termeltek, jól is kerestek. Ha meg nem, az csak a magatok hibája.....
2022. jún. 13. 20:15
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

49-es válaszoló

Én magyar vállalkozó alkalmazottja vagyok, és erre a szektorra minden esetben szükség lesz. (egészségügy)

2022. jún. 17. 09:48
 52/55 A kérdező kommentje:

Akkor tovább borzolom a kedélyeteket :D

Szerintetek a főnökötöknek/tulajdonosnak megéri jutalékért dolgoznia? Mert bizony a legtöbb tulajdonos jutalék alapon dolgozik.

Hogy miért? Szinte bármit nézünk, bármilyen szektort, el kell adni. Ha valamit nem adsz el, pénz sincs.

Nézzük, ha gyárban dolgozol, valamit termelsz/előállítasz. Azt el kell adni. Ha a gyár legyárt-a könnyű matek kedvéért- 1000 db-t, de csak 900-at ad el, szerinted a tulajdonos annyit fog keresni, mint ha mindet eladta volna?

Egészségügy: tök mindegy, persze, mindig szükség lesz erre a szektorra, de el kell adni. El kell adni a vényköteles és a nem vényköteles, pl vitaminokat is. Szerinted mikor keres jobban a nagy főnök, ha 1000 vitamint adtatok el, vagy ha 10 ezret?

Mérnökök, tervezők: ahhoz, hogy tudjál valamit megtervezni, valakinek el kell adni a szolgáltatásotokat. Valakinek reklámozni kell, hogy ti ezzel foglalkoztok, bízzanak meg titeket. Szerinted a mérnök iroda főnöke annyit keres, ha csak 1 épületet kell megtervezni, mint ha 100-at kellene?

Nah, értitek már? Nem, biztos vagyok benne, hogy most sem :D Jöhettek itt a befásult, idióta magyar szövegetekkel, hogy MLM meg stb, az a baj, hogy pontosan eddig láttok, semeddig.

2022. jún. 17. 13:27
 53/55 A kérdező kommentje:

Kiegészítésként: Ti pedig, akik eddig azt mondtátok, csak MLM-ben kell eladni, előbb írtam, hogy nem, mindent el kell adni.

És akkor a gyengébbek kedvéért: jaj de nagyon örültök a nyamvadt "fixnek". De ahogy többen már írták, ha nem hozod a minimumot, ki vagy rúgva, viszont ha meg túl termelsz, nem kapsz többet. Akkor nem megérné többet tervezni/gyártani, kitölteni a teljes munkaidőt teljes munkával, stb?

Érdekes, egy tulajnak, főnöknek van annyi esze, hogy megéri többet dolgozni, az alkalmazottaknak valamiért nincs ennyi gógyi....

2022. jún. 17. 14:00
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed észre, hogy senki nem reagál már rád, mert annyira látszik,hogy minden szó kár beléd, mert ostoba vagy mint a föld?
2022. jún. 17. 14:35
 55/55 A kérdező kommentje:
54, most írtál te is. Szerintem azok az ostobák, akik nem értik a dolgokat, a magyar átlag gazdaságilag olyan alulképzett, mint a huzat.
2022. jún. 17. 15:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!