Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden ismerősöm azt magyarázza hogy milyen sokat keresnek az emberek? Még csak nem is a saját munkájukra mondják hanem máséra repkednek állandóan a havi 800-900k nettok

Figyelt kérdés

2022. jún. 13. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert vannak olyan munkakörök szép számmal ahol ennyit lehet keresni. De hogy az ismerőseid miért mondják, nem tudom, add meg valamelyiknek a számát felhívom és megkérdezem tőle.
2022. jún. 13. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Add meg valamelyik ismerosod elerhetoseget es megkerdezem tole helyetted.
2022. jún. 13. 10:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, de fodrászatol elkezdve buszsofőrön at a fel ország ennyit keres elvileg a storyk alapján
2022. jún. 13. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is Orbán úr 3,5 millás fizetésére vagyok büszke.
2022. jún. 13. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg ezt így nem lehet megmondani, vele kéne beszélnem, vagy ha több ember akkor velük és akkor tudok egy értelmes választ adni. Emailt is írok szívesen.
2022. jún. 13. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell tulgondolni, tipikus tarsalgasi sema. Kb. olyan, mint amikor arrol beszel valaki, hogy a szomszednak mekkora kutyaja van, vagy a volt kollegaja milyen ceges autoval jar. A valosagot a mondando, az eppen aktualis beszelgetesben vett szenzacioerteket novelo szorzoval ellatja, majd mivel berrol van szo, meg beletesz azt a csavart, hogy nettot mond brutto helyett. Csak egy szo differencia, de erosen mennyisegnovelo. Hogy a francba keresne egy buszsofor vagy fodrasz 900 eft nettot, azaz 1,3 millio bruttot. Sehogy. Meg a szomszedban sem (bar ilyen euro mellett mar igen 😄). Persze az lehet, hogy elofordul 1-1 erosebb honap, azt is szeretik alapul venni. En is ismerek olyat, akinek 400 eft az alap bere szurken, az ev elej⁹en volt egy honap mikor dolgozott 250 orat, kapott egy 200 ezres tulora kifizetest es azt mondja hogy 550-600 ezret keres. A munkaszerzodeseben meg brutto 400 ezer van.

Nem kell vele foglalkozni, torekedj ra hogy te minel tobbet keress, attol hogy a masik brutto 500 vagy netto 900 ezret mond, neked nem lesz se jobb, se rosszabb.

2022. jún. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!