Magyarázza meg már valaki: Win. Xp asztali gépem miért melegszik, böngészés közben miért pörög fel szinte állandoan a ventillátor?
Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 19:20
1/11 szántóvető válasza:
szétszedés-portalanítás megvolt?a proci is pörög indokolatlanul böngészés közben?
2/11 A kérdező kommentje:
Az is pörög, láttam 70%-os processzor használatot is a feladat kezelőben.
2015. márc. 2. 20:42
3/11 szántóvető válasza:
vírusírtó,malware kereső,túl sok program fut a háttérben,ezek lehetnek az okok.
4/11 szántóvető válasza:
mármint az első kettőt futtasd.jó kis karbantartó progi:
vagy a feladatkezelőben is megnézheted hogy mik futnak a háttérben.
5/11 A kérdező kommentje:
Szántó-vető: köszi a magyarázatokat, csak tudnám melyek a fölöslegesen futó programok a háttérben??? Itt, ha tudnál valamilyen magyarázattal jönni, persze nem akarom rabolni az idődet.
2015. márc. 3. 09:16
6/11 szántóvető válasza:
minden olyan program letiltható ami nem a rendszer működéséhez szükséges.én nem tudom felsorolni az összes olyan progit amit nem szabad letiltani.ezért is írtam hogy használj karbantartó programot,ha nem is végez tökéletes munkát de sok mindent optimalizálni fog.
7/11 A kérdező kommentje:
Szántóvető: Értettem és köszönöm a magyarázatokat.
2015. márc. 3. 11:11
8/11 szántóvető válasza:
ettől függetlenül a pc-t ki kell takarítani évente mert tele megy porral ami szigetel és csökken a hűtés hatásfoka.erről is olvashatsz a neten,van leírás bőven.
9/11 anonim válasza:
Valahogy kimaradt az eddigi tanácsokból, hogy a processzor hűtőpasztázását is frissítsd, pasztázás után ügyelj, hogy a hűtőborda teljes felületen érintkezzen a procival.
10/11 anonim válasza:
ha csak böngészés közben pörög fel a procuhűtő, akkor elsőnek tiltsd le a reklámok megjelenítését, másodsorban a nagyméretű képfájlok, + animált gif alkalmazások automatikus megnyitását, és a flash videók automatikus indulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!