Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Magyarázza meg már valaki:...

Magyarázza meg már valaki: Win. Xp asztali gépem miért melegszik, böngészés közben miért pörög fel szinte állandoan a ventillátor?

Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 19:20
1 2
 1/11 szántóvető ***** válasza:
szétszedés-portalanítás megvolt?a proci is pörög indokolatlanul böngészés közben?
2015. márc. 2. 19:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Az is pörög, láttam 70%-os processzor használatot is a feladat kezelőben.
2015. márc. 2. 20:42
 3/11 szántóvető ***** válasza:
vírusírtó,malware kereső,túl sok program fut a háttérben,ezek lehetnek az okok.
2015. márc. 2. 23:34
 4/11 szántóvető ***** válasza:

mármint az első kettőt futtasd.jó kis karbantartó progi:

[link]

vagy a feladatkezelőben is megnézheted hogy mik futnak a háttérben.

2015. márc. 2. 23:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Szántó-vető: köszi a magyarázatokat, csak tudnám melyek a fölöslegesen futó programok a háttérben??? Itt, ha tudnál valamilyen magyarázattal jönni, persze nem akarom rabolni az idődet.
2015. márc. 3. 09:16
 6/11 szántóvető ***** válasza:
100%
minden olyan program letiltható ami nem a rendszer működéséhez szükséges.én nem tudom felsorolni az összes olyan progit amit nem szabad letiltani.ezért is írtam hogy használj karbantartó programot,ha nem is végez tökéletes munkát de sok mindent optimalizálni fog.
2015. márc. 3. 10:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Szántóvető: Értettem és köszönöm a magyarázatokat.
2015. márc. 3. 11:11
 8/11 szántóvető ***** válasza:
100%
ettől függetlenül a pc-t ki kell takarítani évente mert tele megy porral ami szigetel és csökken a hűtés hatásfoka.erről is olvashatsz a neten,van leírás bőven.
2015. márc. 3. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy kimaradt az eddigi tanácsokból, hogy a processzor hűtőpasztázását is frissítsd, pasztázás után ügyelj, hogy a hűtőborda teljes felületen érintkezzen a procival.
2015. márc. 3. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
ha csak böngészés közben pörög fel a procuhűtő, akkor elsőnek tiltsd le a reklámok megjelenítését, másodsorban a nagyméretű képfájlok, + animált gif alkalmazások automatikus megnyitását, és a flash videók automatikus indulását.
2015. márc. 3. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!