Nagyszüleim állandóan csokival akarják etetni a kutyámat. Nem értik meg, hogy nem lehet. Hogy magyarázzam meg nekik? Szerintük én vagyok hülye.
Ha te mész egyszerűen otthon hagyod. Ha ők jönnek közlöd Velük miután beléptek az ajtón hogy minden csokit adjanak a kezedbe majd vissza kapják ha elmennek. Ellenkező esetben el kell zárnod előlük a kutyát mert életveszély források.
Ha hisztiznek szépen megmondod nekik hogy nem muszáj jönni/nem muszáj menned.
Nálam sajnos csak az utolsó hatott. Nekem is pont ez a problémám volt.
Mondd meg nekik, hogy egészségtelen a kutyára nézve.
Jó, bevallom, néha én is adok kutyámnak egy pici kocka csokit, de ez kb. kéthavonta fordul elő. De az enyém amúgy is szívós, keverék, illetve korcs. (anyja menhelyi, már ő maga is korcs volt, apja keverék, azt sem tudjuk milyen vér van benne)
Szóval igen, mondd meg nekik, hogy egészségtelen és hosszú távon mérgező a kutyára nézve. Nem kell neki csoki, a természetben sem esznek a vadállatok csokit, tehát a pocakjuk nincs hozzászokva. Vagy azt, hogy ha így folytatják, majd küldöd nekik az állatorvosi számlát. Te szoktál menni hozzájuk vagy ők szoktak jönni hozzád? Mert akkor nem muszáj vinni a kutyust, ha ilyenek... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!