Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hölgyek/Urak! Akik nem dolgozn...

Justdoit60 kérdése:

Hölgyek/Urak! Akik nem dolgoznának jutalékért, csak "fix" pénzért, miért nem? Attól féltek, hogy nem termelitek ki a béreteket? Ha ettől féltek, mármint a saját produktivitásotokban, akkor miért várjátok el, hogy a főnökötök fizessen, ha termeltek?

Figyelt kérdés
Persze-persze, tudom, azt mondjátok: a csekk is fixen jön minden hónapban. Na de ha minden hónapban jól termeltek, jól is kerestek. Ha meg nem, az csak a magatok hibája.....
2022. jún. 13. 20:15
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
79%
10: kedves egészségedre. Én azért elég jól elvagyok a 2M nettót fizető fix helyemen. Majd szólj, ha te többet szedsz össze jutalékból.
2022. jún. 13. 20:52
 12/55 A kérdező kommentje:
Többet bizony, akár számlakivonattal is bizonyíthatóan ;)
2022. jún. 13. 20:54
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Mert a gyomrom forog a direktmarketinges hiénáktól. Értelemszerűen én soha nem csinálnám.
2022. jún. 13. 20:54
 14/55 anonim ***** válasza:
84%
12: minden MLM sátán ezt mondja, aztán a fele se igaz. Nem most jöttem a falvédőről.
2022. jún. 13. 20:55
 15/55 A kérdező kommentje:
Igazából idáig egyetlen 1 értelmes és elfogadható válasz jött, valaki tök őszintén leírta, hogy ő alkalmatlan. Nah, ezt gondolom én is igazából, aki pénzt követel arra, amit ki sem termelt, az igazából alkalmatlan még alkalmazottnak is.
2022. jún. 13. 20:57
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem termelik ki azt a pénzt, amit fizetésként kapnak, akkor hogy nem omlik össze a cég gazdaságilag. Nagy feketemágia ez. 😂😂😂
2022. jún. 13. 21:01
 17/55 A kérdező kommentje:
17, elhiheted, nagyon sokan nem termelik ki a bérüket.
2022. jún. 13. 21:07
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem omlik össze gazdaságilag az a cég?

Az ilyen cégek vezetői még is miből mennek maldívra nyaralni, meg tankolják a 7-es BMW-t? A munkavállaló termelte veszteségből?

2022. jún. 13. 21:11
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, tervezömérnökként nem "értékesítek" semmit, nem "termelek" semmit, azaz nincs semmiféle jutalék, a megadott paraméterek alapján kell megterveznek egy autó belsö részeit. Mivel a tervezés ideje alatt sokszor lesz változtatva az eredeti elképzelés, ezért nem tölem függ, mikor és mennyi idö alatt lesz kész, szóval még csak azt sem lehet elöre megszabni, hány órát lehet ráfordítani.

A te hibád az, hogy azt hiszed, csak eladásból áll a világ, pedig ezen kivül rengeteg olyan terület van, ami nélkül nem tudsz mit eladni, és ha ezek kiesnek, akkor nagyon gyorsan éhenhalsz.

Mellesleg pl a Plázás lány is mit tudna termelni? Ha valakinek infó kell, megkérdezi, ha nem kell infó, akkor meg nem kell semmit tennie. Ha elküldöd, akkor akinek szüksége van rá, az sem kapja meg a szükséges értesüléseket, ha meg teljesítményre - X számú vevö informálása - próbálnád fizetni, nem maradna ott senki erre a munkára.

A gond az, hogy annyira buta vagy, hoyg nem tudod elképzelni, a világ nem úgy müködik, ahogy te hiszed, ennél sokkal, de sokkal bonyolultabb!

2022. jún. 13. 21:11
 20/55 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem, te magadtól vagy ilyen ostoba, kérdező, vagy segít valaki?
2022. jún. 13. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!