Egy bölcsész diploma a munkaerőpiacon csak papírnehezeknek jó ugye?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 14:21
21/64 anonim válasza:
Én gépészmérnök vagyok és SSC-ben dolgozom. Imádom. Fizu kb ugyanannyi, mint a mérnöki és itt sokkal több a csaj. Most csinálom levelezőn a közgázt, h levelt ugorjak.
22/64 anonim válasza:
Milyen bölcsész?
Nekem bölcsészdiplomám van, 400 nettót keresek (nem sok, de azért teljesen vállalható szerintem) és imádom a munkám.
23/64 anonim válasza:
17-es és 19-es vagyok. Szerintem ma már sok esetben nem az a lényeg, hogy kinek, milyen diplomája van. Valóban, sok helyre csak "belépő". Több évvel a végzésed után meg már a tapasztalatod fog számítani, nem az, hogy milyen diplomát szereztél mondjuk 5-10 évvel ezelőtt.
24/64 anonim válasza:
22-es, mit dolgozol ha megkérdezhetem? :D
25/64 anonim válasza:
Informatikus könyvtáros diplomával vagyok rendszeradmin egy közgyűjteményben.
26/64 anonim válasza:
Nekem bölcsészdiplomám van, külföldön dolgozom régóta, még nyugati viszonylatban is kiemelt fizetéssel. Persze kellett hozzá egy kis szerencse (jókor jó helyen), de nem muszáj porfogónak lennie a diplomának, ez is egyénfüggő, hogy mit tudsz kezdeni vele.
27/64 anonim válasza:
Az meg egyén és személyiség függő megint. Nem diplomafüggő.
28/64 anonim válasza:
Vannak bölcsészek akik minden nap a tévében meg a rádióban osztják az észt, mások meg a mekiben dolgoznak hasonló diplomával. Valaki el tudja adni a tudását, más meg nem sokra megy vele.
29/64 anonim válasza:
A jó kommunikációs érzék a mekiben is plusz. Ott van ingyen hambi. Meg kilesheted a lányokat az öltözőben.
30/64 anonim válasza:
Nem unjátok még ezt a mekis dumát? :D Sajnálom ha összetöröm az álmaitokat, de nem minden bölcsész melózik a mekiben, vagy más étteremben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!