Miért akkor probléma, terhességgel "megúszni" a leépítést?
Engem pár hónapja megpróbáltak leépíteni.
A barátnőm Hr-en dolgozik és ő súgta hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt,hogy leépítés lesz.
Nemzetközi cégről van szó, én pénzügyön dolgoztam, a magyarországi leányvállalat mérlege valóban gyengült a pandémia miatt, de nem jelentősen.Nem indokolta a leépítést.Inkább az anyavállalatnál voltak gondok.
Én voltam ott a legrövidebb ideje, plusz nekem kellett volna a legkevesebb végkielégítést adni.
Én a bejelentés előtt 1 héttel bejelentettem,hogy terhes vagyok, pont letelt a 12 hét is.
Igazából terveztük is a babát, csak most pont jól sikerült az időzítés.
Próbáltak megvesztegetni,hogy kapok azonnali prémiumot, ha felmondok.Nem túl sok pénzt, az anyasági támogatásokkal még mindig jobban jártam.
Diplomás nő vagyok, engem ne nézzenek hülyének.Elterveztem,hogy attól a cégtől megyek anyaságira és így is lett.Most fogok még egy diplomát letenni anyasági alatt.
Visszamenni viszont nem fogok oda, csak ha lecserélik a buta,megalkuvó vezetést.
Én nem értem azokat, akik a kérdezőt szidják.
A ti anyátok nem kisgyerekes anyuka volt? Ő nem maradt otthon veletek, mikor betegek voltatok? Mi lett volna, ha őt senki nem akarta volna felvenni dolgozni, nehogy szülni menjen?
Akkor ti se lennétek, az jó lenne nektek?
Én megértem, hogy a nők foglalkoztatásának megvannak a nehézségei, de akkor kész, senki ne vállaljon gyereket, haljon ki az emberiség, mert a nagy cégek érdekei fontosabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!