Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért akkor probléma, terhessé...

Miért akkor probléma, terhességgel "megúszni" a leépítést?

Figyelt kérdés

Engem pár hónapja megpróbáltak leépíteni.

A barátnőm Hr-en dolgozik és ő súgta hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt,hogy leépítés lesz.

Nemzetközi cégről van szó, én pénzügyön dolgoztam, a magyarországi leányvállalat mérlege valóban gyengült a pandémia miatt, de nem jelentősen.Nem indokolta a leépítést.Inkább az anyavállalatnál voltak gondok.

Én voltam ott a legrövidebb ideje, plusz nekem kellett volna a legkevesebb végkielégítést adni.

Én a bejelentés előtt 1 héttel bejelentettem,hogy terhes vagyok, pont letelt a 12 hét is.

Igazából terveztük is a babát, csak most pont jól sikerült az időzítés.

Próbáltak megvesztegetni,hogy kapok azonnali prémiumot, ha felmondok.Nem túl sok pénzt, az anyasági támogatásokkal még mindig jobban jártam.

Diplomás nő vagyok, engem ne nézzenek hülyének.Elterveztem,hogy attól a cégtől megyek anyaságira és így is lett.Most fogok még egy diplomát letenni anyasági alatt.

Visszamenni viszont nem fogok oda, csak ha lecserélik a buta,megalkuvó vezetést.

2021. nov. 9. 10:03
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%
Vagy nem volt aki csináljon neki egy gyereket xd
2021. nov. 9. 18:45
 42/49 anonim ***** válasza:
14%
Ezért csinált karriert mert családot nem tudott alapítani. Nem szitokszó, a karrierista pichaknak az a család, gyerek, ja, és aki ellesrol beszél az mehet vissza anyukája valagaba.
2021. nov. 9. 18:46
 43/49 anonim ***** válasza:
47%
Nekem van gyerekem is meg karrierem is, mégis lenézem a kérdező fajtáját. Akkor hová álljak?
2021. nov. 9. 18:55
 44/49 anonim ***** válasza:
57%

Én nem értem azokat, akik a kérdezőt szidják.

A ti anyátok nem kisgyerekes anyuka volt? Ő nem maradt otthon veletek, mikor betegek voltatok? Mi lett volna, ha őt senki nem akarta volna felvenni dolgozni, nehogy szülni menjen?

Akkor ti se lennétek, az jó lenne nektek?

Én megértem, hogy a nők foglalkoztatásának megvannak a nehézségei, de akkor kész, senki ne vállaljon gyereket, haljon ki az emberiség, mert a nagy cégek érdekei fontosabbak?

2021. nov. 9. 20:26
 45/49 anonim ***** válasza:
19%
44-es. Hát nekem jobb lenne, ha nem lennék. Jó kihal az emberiség és? Ki nem carja le?l Amúgy meg az vállaljon gyereket aki el is tudja tartani adó, munkaidő, meg minden ló.fsz kedvezmény nélkül...Tartsa el a programzó férje aki egymillát keres (mint állítólag minden második ember itt a GYIK-en). De ne mások (gyerektelnek) f.ával verjék a kölökösök a csalánt. Verje azéval aki csinálta neki a pulyákat XD
2021. nov. 9. 20:56
 46/49 anonim ***** válasza:
52%
42-es. Ez fordítva szokott lenni. Az kezd sorozatszülni, aki nem tudott karriert csinálni. Szülni putriba is lehet 3 agysejttel.
2021. nov. 9. 20:59
 47/49 anonim ***** válasza:
0%
45-ös:te normális vagy b+? Kolokos a jó édes anyukád szopd le magad. Te kis pulya
2021. nov. 9. 21:40
 48/49 anonim ***** válasza:
29%
Te szarhazi mit sajnalsz a gyerekesektol? Impotens fapicsa. He? Huzzal vissza a barlangodba.
2021. nov. 9. 21:41
 49/49 anonim ***** válasza:
Te egy igazi Karen vagy, kérdező
2021. nov. 10. 03:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!