Problémamentes terhesség esetén ki mennyi magnéziumot szedett?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 09:57
1/9 anonim válasza:
Csak alkalom szerűen, amikor kis görcs jelentkezett. Nekem ezt javasolta a doki a terhesség megállapításon (Istenhegyis) hogy ne szedjem kúra szerűen
3/9 anonim válasza:
Én 375 mg kezdtem de mivel néha erősebb izomgorcseim voltak, most 2x375 szedek egyben, azóta semmi bajom
4/9 anonim válasza:
Én minden nap 1x ittam egy Magnosolvot, csupán csak azért, mert nagyon sokat küzdöttem a székrekedéssel, ennek segítségével azonban megszűntek a panaszaim. Szerencsére durva görcseim eddig nem voltak.
5/9 anonim válasza:
Az elején szedtem, akkor többször görcsöltem, de a 15 hét körül elhagytam. Csak alkalomszerűen veszek be, ha újra jelentkeznek a görcsök.
6/9 anonim válasza:
alkalom szerüen kell beveni magnéziumot,probléma mentes terhesség esetén
7/9 anonim válasza:
Soha, semennyit. 3 gyermekem van.
9/9 anonim válasza:
Semennyit. Problémással se, az angolok körbe röhögtek,mikor kértem, mert 0 hatása van a méh simaizomzatára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!