Kora terhesség sok problémával? Ki mit tenne?
Adott egy 9 hetes terhesség. Foglalkoztatott már minket a szülőség gondolata és, amikor nem számítottunk rá akkor érkezett... De rettegek. Ugyanis, amikor már a pocakomban lehetett a baba, de még a teszt negatív volt (pár napra halvány pozitív), pont buliba voltunk a párommal és azért lecsúszott 1-2-3-4 feles. Arról nem is beszélve, hogy dohányoztam, én hülye.
Emellett vashiányom van, pajzsmirigy alulműködésem (ami a pozitív teszt óta már kezelés alatt van, de így is 6 körül mozog a TSH)
Illetve már korábban is szédültem sokszor, magas a pulzusom és a vércukor szintem. Tudom tudom jogos… miert nem tettem ellene. De most nem ez a lényeg.
Ezek mennyire okoznak fejlődési rendellenességet? Van valakinek tapasztalata ilyen problémás terhesseggel?
Pozitív teszt előtt nem jutott el neki a sok pia meg a cigi, ne félj. Ha gond van az osztódásnál, akkor ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül.
Hány egészséges kisbaba született már, akik egy nagy buli után/előtt/közben fogantak 😂
A vasadra meg a cukrodra is figyelj oda viszont. Szóval a táplálkozásodra is fektess nagyobb hangsúlyt szerintem, és akkor nem lesz gond, vagy legalábbis nem ezek miatt. Csak ne aggódj feleslegesen.
Azért ezek nem akkora problémák szerintem.. Nem lesz a babának semmi baja attól a bulitól.
Én a pozitív teszt után elszívtam az utolsó cigimet, azóta se gyújtottam rá. Ennek már több, mint 2 éve. Semmi baja a kislányomnak.
De azért mostmár ne cigizz és felest inkább ne igyál. És persze vigyázz magadra és a babádra! Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!