Nőgyógyászati sürgősségi ambulanciára mehetek ezzel a problémával?
Kettő hete késik a menstruációm,úgy voltam vele pár napot várok,de még azóta se jött meg. terhességi tesztem mind negatív.Szakrendelésre 3hét mulva kapok idöpontot,az nagyon messze van.Hasam egyfolytában feszül mióta késik,mintha meg akarna jönni. Megijedtem hogy akár méhen kívüli terhesség is lehet.
Tudom,bunkók ott az olyanokkal,akiknek nincs szüksége rá,hogy oda menjenek.Elküldenek,vagy ez van annyira komoly, hogy megvizsgáljanak? Volt valakinek ilyen problémája? Mi volt a baj végül?
Ha mehen kivuli terhesseged lenne, a teszteid pozitivak lennenek, hiszen a HCG hormon ugyanugy termelodne, csak az embrio lenne rossz helyen megtapadva.
Ettol fuggetlenul nagyon soknak tunik nekem a 3 het, viszont a surgossegi ambulancia elvielg a surgos esetekre van kitalalva. Esetleg probald meg felhivni a nogyogyaszodat, es ot megkerdezni, hogy mit csinalj, ha ugy erzi, nem varhat, biztosan bevesz soron kivul, nem mondja azt, hogy gyere 3 het mulva.
Ezzel nem mehetsz a sürgősségire, és nem is fogadnának érte.
Ahogy előttem írták, nincs méhenkivüli terhességed, mert a teszt ilyenkor is pozítiv lenne.
Kérj időpontot a szakrendelőben, és várd ki. Bár meglep, hogy 3 hétet írtál, mert én ha ma kérnék, akkor jövőhéten már adnának is ( Budapest) De ha nem bírod kivárni az időpontodat, akkor menj maszek nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!