A napokban derült ki, hogy terhes vagyok, mikor menjek az első nőgyógyászati vizsgálatra?
Valahol azt olvastam ,hogy a 6-7.hétnél, tehát 2 héttel az elmaradt mensi után, valahol pedig 8-10 hetet írnak.Mostanság kellett volna megjönnie(kb 5. hétnél járok), tehát ha 2 hét múlva megyek vajon még korai lesz? Természetesen minél hamarabb szeretném biztosan tudni és megnyugodni, de az meg még rosszabb, ha korán megyek és szinte még semmit nem lát az orvos.
Köszönöm :)
Nekem azt mondta az orvos, hogy az első pozitív teszt után egy héttel menjek.
Nem vette számításba, hogy 22 napos ciklusaim voltak így 5 hetesen voltam először, teljesen feleslegesen:D
Szerintem bőven jó, ha az online időpontra mész.
#5.
Én is ugyanígy voltam, de egyik "fele" sem volt a 12. hét előtt. Hét elején egy uh, vérvétel, a hét végén mégegy uh.
Köszönöm, sokat segítettetek! Megnyugodtam, foglaltam is időpontot 3 héttel később :)
Még az nem hagy nyugodni, hogy ha nem volt erős a másik csak (halványabb, de nagyon is kivehető), akkor érdemes még tesztelnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!