Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen őszintén! Egy fiatal...

Teljesen őszintén! Egy fiatal nőnek miből lehet ilyen autóra pénze?

Figyelt kérdés

[link]

Most nem a cikk tartalma a lényeg, hanem a videóban szereplő (hangra max 30 éves) nő, akinek az Infiniti terepjárója alsó hangon 20 millió lehet.

Budapest, budai vár. Nem tudom elhinni, hogy az összes ilyen kivétel nélkül kitartott golddigger. Mondjatok lehetőségeket, hogy önerőből (a lopást is kizárva) hogyan kereshet meg valaki nőként ilyen értékű autót fiatalon?

2021. júl. 6. 18:15
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

37:

Én programozó vagyok, férfi, de attól hogy amúgy jelenleg férfi többség van ebben a szakmában, ez nem egy "férfi szakma". Ugynaúgy vannak női programozók, és jó programozók, sajnos a hozzád hasonlóan szűk látókörűek miatt alakult ki a sztereotípia, ami erősíti azt, hogy kevéy lány tanul ebbe az irányba.

Másrészt piacgazdaságban nem fognak az irodakban semmittevésért fizetni, attól hogy neked csak valami fancy kifejezésnek hangzik, még nem biztos, hogy ne lenne értékteremtő munka, amit minősítesz. Jópár olyan munkakör van, amire rámondják a szűk látókörű emberek, hogy semmittevés, pusztán zaért, mert nincs rálátásuk.

2021. júl. 9. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!