Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen őszintén! Egy fiatal...

Teljesen őszintén! Egy fiatal nőnek miből lehet ilyen autóra pénze?

Figyelt kérdés

[link]

Most nem a cikk tartalma a lényeg, hanem a videóban szereplő (hangra max 30 éves) nő, akinek az Infiniti terepjárója alsó hangon 20 millió lehet.

Budapest, budai vár. Nem tudom elhinni, hogy az összes ilyen kivétel nélkül kitartott golddigger. Mondjatok lehetőségeket, hogy önerőből (a lopást is kizárva) hogyan kereshet meg valaki nőként ilyen értékű autót fiatalon?

2021. júl. 6. 18:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
84%
Igen, en is akkor lattam meg, mikor atvaltottam HD-re. 😄 3,5-4 kornyeken mar van a kinalat aljan.
2021. júl. 6. 19:19
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyáltalán nem derül ki, hogy kinek az autója.

2. Feleségem lassan 5 éve dolgozik ipari gyógyszerészként, fiatalabb, mint ez a nő, és a céges autója ér annyit, mint ez az autó.

3. Magánautóként is meg tudnánk venni bármikor egy ilyet, és nagyjából ugyanannyit keresünk.

4. Volt kolléganőm is 30 körül lehet, pénzügyi szektorban IT vezető, ő is bármikor megengedhetné magának, bár lehet hogy van is neki céges.

2021. júl. 6. 19:21
 13/51 anonim ***** válasza:
94%
Hiába, az irigység és a rosszindulat párosítása ilyen kérdéseket szül. :-)
2021. júl. 6. 19:21
 14/51 anonim ***** válasza:
30%
Na most ha valaki 20-100 millios kocsikkal kozlekedik fiatalon annak vagy a rokona, csaladja gazdag vagy a parja vagy parjanak a csaladja vagy sikeres csaladi vagy nem csaladi vallalkozasa van. Egyszoval szamtalan lehetoseg van de nem penztaroskent dolgozik a drogeriában.
2021. júl. 6. 19:37
 15/51 anonim ***** válasza:
92%

14-es:

1. Itt jóval kevesebbet érö kocsiról van szó, nagyon max. 6 millió!

2. Egy 30 körüli ember nem annyira fiatal, hogy ne lehetne saját keresetböl ilyen.

3. Normál esetben egy nö nem csak pénztáros lehet olcsó helyen.

2021. júl. 6. 21:18
 16/51 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező , egy Suzuki drágább újonnan mint ez az autó, szal óvatosan az ilyen becslésekkel.
2021. júl. 7. 08:13
 17/51 anonim ***** válasza:
92%

A kérdezö - és sok válaszoló fejében igen nagy bajok vannak. Szerintük egy férfi "dolgozik" "pénzt keres", egy nö meg "élösködik".

Közben meg rengeteg férfi van, aki segédmunkásként a kajáravalót sem tudja megkeresni, és sok nö jó képzettséggel átlagon felül kap fizetést.

Persze, aki ennyire egyszerü, hogy nem modnjam ostoba, az ezt nem tudja elképzelni sem.

2021. júl. 7. 08:23
 18/51 anonim válasza:
89%
Én is fiatal fogorvos vagyok, jó keresettel, jó autóval, ráadásul nő, a legtöbb férfi úgy bámul rám, mintha hivatásos k.rva lennék. Undorító ez a felfogás amúgy.
2021. júl. 7. 11:21
 19/51 anonim ***** válasza:
21%
14es vagyok: En azt irtam hogy azoknak lehetnek fiatalon draga kocsija es tok mindegy hogy nő vagy férfi akinek vagy gazdag csaladbol szarmazik vagy vallalkozasa vagy stb. Nyilvan aki fogorvosnak tanult eleve gazdag hiszen egy fogorvos kepzes nem olcso. Szamtalan lehetoseg van de aki egy alkalmazott es nem rendelkezik jo anyagi hatterel annak soha nem lesz millios kocsija hitel nelkul.
2021. júl. 7. 11:27
 20/51 anonim ***** válasza:
87%
De basszus, egy max. 4 milliós autóról van szó, ez nehogy már akkora nagy szám legyen. :-)
2021. júl. 7. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!