Fiatal lányok, őszintén, miért csináljátok ezt?
Nő vagyok, sose hordtam p..csagatyát, de ez már régi divat, nem mostani keletű. Látszik, hogy pasi vagy, mert f..ngod sincs, hogy mire való ez a nadrág. Nem azért veszik fel az ilyet, mert 3 centivel hosszabban már melegük lenne. Ez egy divatnadrág, akik szeretik mutogatni magukat.
De ez is csak annak áll jól, akinek szép, kerek, izmos popsija van. Aki elég bevállalós, és tudja helyén kezelni, hogy szinte mindenki megbámulja, esetleg beszólnak neki, az hord ilyet.
Szerintem is röhejes (én is nőnemű vagyok, de sosem vennék fel olyan sortot, ami nem takarja az egész fenekemet).
Viszont a pasiknál is van/volt néhány olyan ruhadarab, amit sosem voltam képes megérteni. Pl. emlékszem néhány évvel ezelőtt az összes tizenéves srácon lógott a gatya és direkt kivillantották az alsógatyájukat, amire, lássuk be senki nem volt kíváncsi.
Szóval nemcsak a lányok tudnak idiótán öltözködni.
Kicsit passzív agresszív a kérdező :D
De amúgy ja, eléggé csúnya ez a félfenék kilógatás, vagy mondjuk úgy kb senkinek nem áll jól.
De a divat jön-megy, talán ezt is elfelejtik lassan.
"Kicsit passzív agresszív a kérdező :D"
bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!